látogató számláló

A vad robot (The Wild Robot) - a magyar hangok

A Croodék és az Így neveld a sárkányodat után Chris Sanders visszatér a DreamWorks Animationhöz A vad robot című új animációs filmmel, amely Peter Brown bestsellere alapján készült. 

A vad robot Rozzum 7134 (röviden „Roz”), egy jövőbeli robot krónikája, aki egy lakatlan szigeten vetődik partra. A túlélés és felfedezés meséje akkor kezdődik, amikor Roz váratlanul egy árva kisliba védelmezője lesz, akit Derűcsőrnek nevez el. Együtt harcolnak a túlélésért a zord környezetben, de csak egy különc állatokból álló összetartó csapat segítségével tudnak boldogulni, akik először a barátaik lesznek, majd együtt egy nagy családdá válnak. Roz és csapata végül megmentik a szigetet a robotinváziótól, melyet Roz gyártója indít, mert minden áron vissza akarja hozni az elvadult robotot a civilizációba.

A vad robot érzelmes történet arról, hogy mind képesek vagyunk „felülmúlni a programunkat”, hogy többé váljunk, mint amire a sors szánt minket. Roz nem csak hogy megtalálja a túlélés módját egy veszélyes világban, de új értelmet is ad az „életének” azzal, hogy szülői felelősséget vállal magára. A film azt mutatja meg, milyen vadnak és elevennek lenni, és hogy a túlélés kulcsa egy kegyetlen világban az összefogás.

Magyar hangok:

Roz (Lupita Nyong'o) - Nemes Takách Kata
Stikli (Pedro Pascal) - Dévai Balázs
Derűcsőr (Kit Connor) - Nagy Gereben
Hosszúnyak (Bill Nighy) - Márton András
Pamska (Stephanie Hsu) - Csifó Dorina
Lubic (Matt Berry) - Zöld Csaba
Villámcsapás (Ving Rhames) - Schneider Zoltán
Tüske (Mark Hamill) - Gémes Antos
Rózsafarok (Catherine O'Hara) - Nagy-Kálózy Eszter
Bébi Derűcsőr (Boone Storm) - Holló-Zsadányi Denisz
Havas (Alexandra Novelle) - Kobela Kíra
Csípcsőr (Raphael Alejandro) - Kelemen Noel
Tollas (Paul-Mikél Williams) - Tóth Márk
Gágóci (Eddie Park) - Berecz Uwe

További magyar hangok:

Bach Zsófia, Bérces Gabriella, Bihal Roland, Bor László, Bor Zsuzsanna Lívia, Csúz Lívia, Endrődy Regő, Farkas Fanni, Fehérváry Márton, Fekete Anna Luca, Ferenci Péter, Holló-Zsadányi Norman, Loszmann Leo, Lovas Dániel, Mohácsi Levente, Murvai Erzsébet, Németh Attila István, Tárnok Csaba, Weigert Viktor

Főcím: Egressy G. Tamás

Magyar szöveg: Speier Dávid
Felvevő hangmérnök: Jacsó Bence
Vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Cabello-Colini Borbála
Szinkronrendező: Dóczi Orsolya
Produkciós vezető: Hagen Péter

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.
Forgalmazza a UIP-Duna Film.


süti beállítások módosítása