látogató számláló

Zac Efron: érettségi után

Zac Efron a siker kapujába ért. Sokak szerint már be is lépett rajta, hiszen - ahhoz képest, hogy néhány évvel ezelőtt még örült, ha pizzásfiút játszhatott egy tévésorozatban - a legnépszerűbb filmek sztárja lett.

Zac Efron a siker kapujába ért. Sokak szerint már be is lépett rajta, hiszen - ahhoz képest, hogy néhány évvel ezelőtt még örült, ha pizzásfiút játszhatott egy tévésorozatban - a legnépszerűbb filmek sztárja lett. A High School Musical sorozattal megmutatta, hogy a tévéből diadallal tud a mozivászonra költözni, azután azt is bebizonyította, hogy a gimin túl is van számára élet. Legújabb filmjében a Megint 17 (17 Again, hazai bemutató: május 28.) című vígjátékában olyan komédiás nagyágyúk mellett övé a főszerep, mint a Jóbarátok-ból megismert Matthew Perry. A film a múlt héten került az Egyesült Államok mozijaiba, és rögtön a toplista élére került: majd 24 millió dollárért váltottak rá jegyet.

De mi jön ezután? Efron számára döntőek lehetnek a következő filmek: már most esélyes rá, hogy a következő években a legnagyobbak közé emelkedjen: Curise, Pitt és Depp mélyen jár a negyvenes éveiben, Matt Damon és Ben Affleck pedig jóval elmúlt harminc. A rendezőknek nagy szükségük van egy nagyon népszerű 21 éves színészre.

- Ez az a pillanat, amikor semmiképp sem szabad elbíznom magam - nyilatkozta egy tévéműsorban nemrég Efron. - Jó érzés a siker, de nem ígérek örök hűséget a mostani rajongóimnak: az a tervem, hogy meg-meglepjem majd őket a filmjeimmel. Nem akarok örökké gimis sztorikban játszani. Az ilyen komédiákhoz azért mindig visszatérek majd.

süti beállítások módosítása