látogató számláló

Igent mondtak a sportra

Igent mondtunk a sportra!

Igent mondtunk a sportra!

Nagy sikerrel zárult a Fórum Home Entertainment által szervezett tegnapi futva fényképezős este a Margit-szigeten. Az eseményt Az igenember című film DVD- és BD megjelenése kapcsán szervezte a forgalmazó, ezáltal is kiállva az egészséges, sportos életmód mellett.

Elvetemült ötletnek tűnne, ha egy lelkes kis csapat futásnak indulna, közben pedig kattogtatná a fényképezőgépet? Bebizonyosodott, hogy nem is olyan furcsa ez az ötlet. Több ezres főt ugyan nem kóstáló, de annál lelkesebb csapat kovácsolódott össze tegnap este Budapest szívében. Óriási elszántsággal lendültek neki a résztvevők a futásnak miközben még fényképeket is készítettek magukról, futótársaikról és a tájról. Különleges program volt ez, épp olyan fergeteges hangulat alakult ki, mint Az igenember című filmben láthattuk, melynek főszereplője a legnagyobb futva fényképező: Jim Carrey.

A Fórum Home továbbra is tervezi hasonló vicces programok szervezését egy-egy ilyen különleges film DVD és BD megjelenése alkalmából.

Ha eddig nem láttad Az igenembert és a híres fényképezős futást, amiben még Jim Carrey is nagy élvezettel vett részt, akkor végre megnézheted május 19-től DVD-n. Addig is egy kis ízelítő:

Carl Allen sokáig emésztette magát, mire megtanulta, hogyan tegye túl magát a válás és a kilátástalan munka gyötrelmein. A megoldás végtelenül egyszerű: mondj igent mindenre! Gumikötélen leugrani egy hídról? Igen! Rábólintani a teleshop összes ajánlatára? Igen! Megtanulni koreaiul? Igen! Felülni az első repülőgépre, bárhová is menjen? Igen! Elnyerni álmaid csajának kezét? Igen! Felhőtlenül bolondozni az év egyik legmókásabb vígjátékában? Igen! A gumiarcú Jim Carrey testének minden egyes porcikáját bevetve alakítja az életbe fejest ugró Carlt, aki úgy dönt, mostantól minden kínálkozó lehetőséget megragad - főleg, ha a lehetőségek között helyet kap a romantikázás egy elbűvölő és szabadszellemű zenészlánnyal (Zooey Deschanel). A Hajrá csajok! és a Szakíts, ha bírsz rendezőjének legújabb filmjére egyszerűen nem lehet nemet mondani




süti beállítások módosítása