látogató számláló

Halálos közellenség

Jacques Mesrine története.

Kifinomult bűnöző, az álcázás mestere, többszörös gyilkos. Jacques Mesrine (Vincent Cassel - Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét) a francia történelem talán legismertebb gengsztere volt. Az ő nevéhez fűződnek Franciaország és Kanada legnagyobb bankrablásai, de hírhedt tetteit különleges személyisége tette igazán emlékezetessé - már életében legendává vált. A Halálos közellenség két kirobbanóan akciódús, lebilincselően izgalmas filmben eleveníti meg Mesrine alakját:
Az első részből kiderül, hogy miután az algériai háborúból hazatér, miként válik egy rettegett bűnbanda tagjává, és jár meg több börtönt is a hatóságok és a média egyre nagyobb érdeklődése közepette.
A második részben már első számú közellenségnek számít, újabb és újabb szenzációs gaztettekkel építi növekvő hírnevét, s az egyre provokatívabb bűntényeket nem hagynak kétséget afelől, hogy végzete pokoli leszámolás keretében leselkedik rá...

A Halálos közellenség két része 2009. június 30-tól kerül a boltok polcaira az FHE forgalmazásában. A DVD-n 5.1-es magyar és francia hanggal, valamint magyar felirattal; BD-n DTS-HD magyar és francia hanggal és magyar felirattal. Mindkét formátumon 2.35:1-es képaránnyal lesznek megtalálhaók a filmek. Magyar extrák:

  • Interjúk a szereplőkkel és az alkotókkal
  • Előzetes

A két film DVD egy packban is kapható lesz!


süti beállítások módosítása