látogató számláló

Tarolt az Alkonyat az MTV Movie Awardson

Már DVD-n is látható Magyarországon.

Tarolt az Alkonyat az MTV Movie Awardson

Már DVD-n is látható Magyarországon

Los Angelesben végre kiderült vasárnap, hogy kiket illet az idei MTV Movie Awards elismerése. A legtöbb jelölést az Alkonyat valamint a Gettómilliomos kapta, a legtöbb díjat, összesen ötöt végül az Alkonyat zsebelhetett be. A romantikus vámpírtörténetet választották a legjobb filmnek, a legjobb színésznő Kristen Stewart, a legígéretesebb tehetség pedig Robert Pattinson lett, az Alkonyat főszereplői mindketten. A legjobb harcért (Robert Pattinson és Cam Gigandet között) és csókért (Robert Pattinson és Kristen Stewart között) járó elismerés szintén az Alkonyatnak járt.

A legjobb vígjátéki alakítás Jim Carreyé lett, Az igenemberben nyújtott teljesítményért, a legjobb gonosz pedig ki más lehetett volna mint Heath Ledger alias Joker  A sötét lovagból.

Az Alkonyat lett a díjátadó abszolút nyertese, sajnos még várnunk kell novemberig Stephenie Meyer világsikerű könyvéből készült film folytatására, az Újholdra. A trailert már bemutatták az MTV Movie Awardson, de addig is DVD-n már elérhető az első rész, mely sötéten varázslatos tónusban meséli el a tiltott szerelem örök történetét. Azoknak sem kell bánkódniuk, akik szeretnék újra felidézni Heath Ledger vagy Jim Carrey fantasztikus alakítását, vagy akár a hányattatott sorsú indiai kisfiúk varázslatos történetét szeretnék látni a Gettómilliomosban (június 23-tól DVD-n), ezek a nagyszerű filmek elérhetők DVD-n az FHE gondozásában.

süti beállítások módosítása