látogató számláló

Végre DVD-n az Everwood!

Az elbűvölő Everwood sorozat első évada Treat Williams főszereplésével augusztustól végre DVD-n!

Izgalmas kisvárosi történetek sokasága vár ránk egy igazán nagyszerű színészgárda tolmácsolásában az Everwood című sorozatban. Valószínűleg mindenki emlékszik a Gilmore lányok, Rory és Lorelai kalandjaira, a felejthetetlen poénokra, a leírhatatlan stars hollowi miliőre. Hasonló hangulatot fedezhetünk fel Everwood kisvárosában is. Sokak szerint ez az a sorozat, mely minden Szívek szállodája rajongónak elrabolja a szívét, hiszen nagyszerű sztorikat mesél el egy igazán különleges család szemszögéből. Egyszerre felfedezhetők benne a dráma és komédia jegyei is, és biztosan mindenki megtalálja a szívéhez közel álló történeteket, a fiatalok és az idősebb korosztály egyaránt. 

1979-ben készítettek egy igazán különleges alkotást, a Hairt, mely rendezőjének, a méltán híres Milos Formannak sikerült egy egész nemzedéket megbabonáznia. Legnagyobb segítsége, a film egyik főszereplője, Treat Williams volt. Évtizedekkel a felejthetetlen alakítás után egy teljesen más műfajban és szerepben láthatjuk őt viszont, Dr. Andrew 'Andy' Brownként az Everwood című családi sorozatban. A 2002-es év egyik legnagyobb újdonságának számító remek hangulatú folytatásos történet négy évadon keresztül avat be minket a coloradoi Everwood mindennapjaiba, középpontjában a New Yorkból elköltözött, mindenki által nagyra becsült orvossal, Andy Brownnal és gyermekeivel. Williams alakítása annyira jól sikerült, hogy 2004-ben a TV Guide minden idők 50 legnagyszerűbb TV- apakarakterek közé választotta be az általa alakított figurát.

Az Everwoodból egy kis ízelítő:

Lehet, hogy Dr. Andrew Brown zseniális idegsebész, de apaszerepben egyszerűen csődöt mond. Mikor azonban egy tragédia folytán egyedül marad két gyermekével, Dr. Brown úgy dönt, hogy maga mögött hagyja Manhattan forgatagát, és családjával egy apró coloradói városba, Everwoodba költözik, ahol végre olyan életet élhetnek, amilyenről mindig is álmodtak.

Az Everwood 23 részes első évadának középpontjában Andy (Treat Williams) és 15 éves fia, a nehezen kezelhető, de tehetséges Ephran (Gregory Smith) kapcsolata áll. Greg Berlanti producer elismert, élettel teli sorozatában Andynek Ephran és a 9 éves Delia (Vivien Cardone) nevelése közben kell beletanulnia a szülői szerepbe. Izgalmas problémafelvetések, frappáns humor és remek karakterek: ez Everwood, ahová újra és újra érdemes visszatérni.

Az Everwood 1. évada 2009. augusztus 18-án jelenik meg az FHE kiadásában, sztereó magyar és DD2.0-s angol hanggal, magyar és angol felirattal, valamint 1.78:1-es képaránnyal és a következő eredeti nyelvű extrákkal:

  • Everwoodi döccenők - Kimaradt jelenetek
  • Audiokommentár 4 kulcsfontosságú epizódhoz a szereplők és az alkotók közreműködésével
  • Everwood megalkotása - Így készült a film
  • Greg és Emily kamerája - Mókás pillanatok a színfalak mögött

süti beállítások módosítása