látogató számláló

UIP hírek (2009. július 21.)

Ezen a héten:

  • Idén is a Paramount szakított először egymilliárdot
  • Bezszlavnije ublujdki: Tarantino kivételez az oroszokkal
  • Siennának megégett a dekoltázsa
  • Pitt: ne dumálj a klotyón, de pornózz a forgatáson
  • Scarlett Johansson kitúrta Gwyneth Paltrow-t

Idén is a Paramount szakított először egymilliárdot

            A nagy hollywoodi stúdiók közül, csakúgy, mint tavaly, a Paramount lépte át először az egymilliárd dolláros bevételi határt. Az összeg több mint felét két film hozta, a Star Trek és a Transformers: A bukottak bosszúja.

            A Paramount vezetői az eredmény láttán megerősödtek abban az elhatározásukban, hogy a Star Treket sorozattá fogják bővíteni. A szuperprodukció tíz héttel a bemutató után még mindig toplistás film Amerikában, 763 moziban vetítik.

Bezszlavnije ublujdki: Tarantino kivételez az oroszokkal

Az orosz Tarantino-rajongók örülhetnek majd augusztusban, mert rendezői változatban nézhetik meg a Bezszlavnije ublujdkit, azaz a Becsetelen brigantykat. A világ más részén a rövidebb verzió kerül a mozikba. A filmet az orosz szokásoknak megfelelően szinkronizálják, de a vájtfülűek számára feliratos kópiák is készülnek, ami azért hasznos, mert a produkcióban négy nyelven - angolul, németül, olaszul és franciául - szólal meg a nemzetközi szereplőgárda, sokat veszít tehát, aki szimpla orosz változatban nézi meg.

            (Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)

Siennának megégett a dekoltázsa

Van, amikor nem jó közel lenni a tűzhöz. Ezt tanúsíthatja Sienna Miller, akit megégetett egy robbanás során elszabaduló szikra a G.I. Joe: A kobra árnyéka című film forgatását. - Szerencsére nem a mellemet találta el, most jól néznék ki - mondja a színésznő. Nem titkolja, hogy a forgatásnak más kellemetlen vonzatai is voltak. Például szűk bőrruhát kellett viselnie, ami nemcsak a mozgásában korlátozta, de úgy érezte, szinte megfullad benne. Sienna a film egyik főgonoszát, a Bárónőt alakítja, akinek a bőrcucc a munkaruhája.

             (G.I. Joe: The Rise of Cobra - hazai bemutató: 2009. augusztus 6.)

Pitt: ne dumálj a klotyón, de pornózz a forgatáson

            A mellékhelyiségben nem szabad telefonálni, mert a szomszéd mindent hall, ezért sms-ezni kell. Ilyen hasznos életvezetési tanácsokat oszt meg az olvasókkal Brad Pitt a Wired magazinnak adott interjújában. Brad azt is elárulja, hogy pornót szokott nézegetni a laptopján a forgatási szünetekben. - Ez olyan, mint amikor a bakelitot mp3-ra cseréljük - magyarázza a sztár. - Elviszem a magazinokat a forgatásra, ott helyben feltöltöm a képeket a gépre, aztán amikor már nagyon tele van a hócipőm, pihenésképpen megnézem őket.

            Brad Pitt legközelebb a Becstelen brigantyk című Tarantino-film főszereplőjeként lesz látható. (Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)

Scarlett Johansson kitúrta Gwyneth Paltrow-t

Nagyon mérges Gwyneth Paltrow, mert a készülő Vasember 2-t nem vele, hanem Scarlett Johanssonnal reklámozzák. Scarlett egy orosz kémnőt játszik, és a reklámszakemberek alighanem csinosabbnak találták Gwyneth-nél, ezért ő szerepel a promóban. De az is lehet, hogy a Robert Downey Jr. titkárnőjét játszó Gwyneth-et később vetik be a reklámokban, hiszen  a filmet csak jövőre mutatják be. (Iron Man 2 - hazai bemutató. 2010. április)

süti beállítások módosítása