látogató számláló

UIP hírek (2010. február 10.)

Ezen a héten: Megvan a bizonyíték: Refaeli és DiCaprio megint egy pár!; Meg Ryan tette tönkre Sarandon kapcsolatát?; Shyamalan a lánya miatt rendezett buddhista akciófilmet; Nottinghami tájszólásban beszél Russell Crowe; Top 10 országos (2010. február 4-7.)

Megvan a bizonyíték: Refaeli és DiCaprio megint egy pár!

Megint együtt van Bar Refaeli és Leonardo DiCaprio. Korábban még csak suttogták, hogy egymás társaságában töltötték a karácsonyt, most azonban már nyilvánosan is megjelentek. DiCaprio Rómában népszerűsíti Viharsziget című új filmjét, és a kiruccanásra magával vitte édesanyját és az izraeli modellt is. A protokollesemények közepette arra is volt idejük, hogy bérelt gépen Pompeiibe repüljenek, és jól szétnézzenek a romok között.

Az igazi meglepetés az lenne, ha Leo a vörös szőnyegen is Barral tűnne fel, mert ez azt jelentené, hogy valami készül a házuk táján.

Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese által rendezett Viharszigetben rendőrbírót alakít, akinek egy ijesztő elmegyógyintézet sötét titkait kell kiderítenie.

(Shutter Island – hazai bemutató: 2010. március 4.)

Meg Ryan tette tönkre Sarandon kapcsolatát?

Fellebbent a fátyol a titokról, miért szakított 23 év után Susan Sarandon és Tim Robbins. Legalábbis az amerikai Star magazin azt állítja, megfejtették a rejtélyt: Meg Ryan állt a két Oscar-díjas sztár közé. A magazin szerint Ryan és Robbins évek óta találkozgattak titokban, aztán Sarandon rájött, és kiadta csapodár párja útját. A lap szerint Robbins megkönnyebbült a szakítás óta, mert teher volt számára, hogy csalja gyermekei anyját.

Susan Sarandont legközelebb a Komfortos mennyország című drámában láthatjuk. Alkoholista, láncdohányos nagymamát alakít, aki segít a családnak feldolgozni szemük fénye, a 14 éves kislány elvesztését.

(The Lovely Bones – hazai bemutató: 2010. március 11.)

Shyamalan a lánya miatt rendezett buddhista akciófilmet

Nagy várakozás előzi meg M. Night Shyamalan új filmjét, Az utolsó léghajlítót, amelynek előzetese az amerikai Super Bowl bajnokság óriás kivetítőjén debütált. A természetfeletti thrillerekkel befutott rendezőnek ez az első szuperhősös filmje, amelyre lánya, Saleka hívta fel a figyelmet. Az utolsó léghajlító eredetileg rajzfilmsorozat volt, amit a rendező nem nézett, amíg az akkor 12 éves kamaszlány le nem ültette a tévé elé. – Saleka azt mondta, ebből aztán elképesztő mozit lehet rendezni, és igaza volt – mondja Shyamalan. – Az, hogy egy szuperhősös akciófilm a buddhista filozófián alapuljon, egészen egyedi a műfajban, és mindent meg is tettünk azért, hogy a spirituális szálat hangsúlyozzuk.

(The Last Airbender – hazai bemutató: 2010. július)

Nottinghami tájszólásban beszél Russell Crowe

Robin Hood eddig leginkább fülrepesztő amerikai akcentussal szólalt a vásznon Erroll Flynntől Kevin Costnerig, egyszer egy kis ír beütés is előfordult (Patrick Bergin), ezért Ridley Scott arra törekedett, hogy az ő íjásza teljesen hiteles legyen. A legújabb Robin Hood két főszereplője, Russell Crowe és Cate Blanchett eredeti középkori középangol tájszólásban szólalnak meg, amit nem biztos, hogy minden néző azonnal ért majd, de legalább nem fog úgy tűnni, hogy a halhatatlan hősök most szálltak le a New York-i gépről.

(Robin Hood – hazai bemutató: 2010. május 13.)

Top 10 országos (2010. február 4-7.)



süti beállítások módosítása