látogató számláló

Aniston pasija Stillertől kapott kedvet a rendezéshez

Justin Theroux neve azóta forog igazán közszájon, amióta köztudott, hogy ő Jennifer Aniston nagy szerelme. Pedig a tehetséges színész írónak sem utolsó, ő jegyzi a Vasember 2. és a Trópusi vihar forgatókönyveit.

Justin Theroux neve azóta forog igazán közszájon, amióta köztudott, hogy ő Jennifer Aniston nagy szerelme. Pedig a tehetséges színész írónak sem utolsó, ő jegyzi a Vasember 2. és a Trópusi vihar forgatókönyveit. Hamarosan újabb szerepben hallhatunk róla, ugyanis kedvet kapott a rendezéshez. – A Trópusi vihar jelentette a fordulópontot – mondja Theroux. – Elnéztem Ben Stillert, ahogy rendez, és rájöttem, a világ legjobb dolga akcióvígjátékot dirigálni. Nincsenek korlátok, ha ott a helyszínen eszedbe jut bármilyen marhaság, rögtön belerakhatod a filmbe, ha több napalmot szeretnél a falura robbantani, a pirotechnikusok már ugranak is. Egy Csehov-dráma adaptálásakor azért mégiscsak szűkebb a mozgástér, csak annyit kérhetsz, hogy havazzon egy kicsit erősebben. Már meg is van a tervem, milyen sztorit viszek először vászonra.

Justin Theroux tavaly ősszel, a Wanderlust című vígjáték forgatásán esett szerelembe Jennifer Anistonnal, de kapcsolatukat csak idén tavasszal vállalták hivatalosan.

Ben Stillert legközelebb a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című akcióvígjátékban láthatjuk Eddie Murphy oldalán. Lúzerek csapatát vezetik, akik elhatározzák, hogy kirabolnak egy aljas milliárdost.

(Wanderlust – hazai bemutató: hamarosan!)

(Tower Heist – hazai bemutató: 2011. november 10.)


süti beállítások módosítása