látogató számláló

Bemutatkozik a PARLUX Entertainment & Consulting

A crossover mozi magyarországi nagykövete.

A crossover mozi magyarországi nagykövete.

A PARLUX új szereplő a mozifilm-forgalmazói piacon, elsősorban amerikai, illetve angol nyelven forgatott filmeket  szeretnénk bemutatni a magyar közönségnek. Évente hozzávetőlegesen tíz alkotás megjelentetését tervezzük. Csapatunk a szakmában már régebb óta aktív szereplőkből verbuválódott.

Kiemelt figyelmet fordítunk az ún. crossover mozinak mint új nemzetközi trendnek; szeretnénk Magyarországon a crossover mozifilmek nagykövetévé válni. (A crossover mozi kifejezés olyan alkotásokat takar, melyek magukon viselik ugyan alkotójuk jellegzetes kézjegyét, azonban a szélesebb közönség figyelmére is számot tartanak.)

Az az értékesítési filozófiánk, hogy nem tud a vevőnk olyan szolgáltatást, szállítást, határidőt kérni, amit nekünk mint értékesítőnek ne kellene tudnunk teljesíteni. Tevékenységünk során különösen aktívak leszünk a közösségi médiában, illetve ki kívánjuk aknázni buzz-marketing nyújtotta lehetőségeket a forgalmazásban. A filmforgalmazáson kívül kommunikációs- és sales-tanácsadással foglalkozunk.

Első bemutatónk 2012. január 12-én a Texas gyilkos földjén (Texas killing fields) című amerikai thriller lesz, melynek főszereplője az AVATAR sztárja, Sam Worthington.


süti beállítások módosítása