látogató számláló

Nem akar akciósztár lenni a Mission: Impossible sztárja

Egy csapásra akciósztár lett Jeremy Renner, hiszen az egyik legfontosabb szerepet játssza Tom Cruise oldalán a Mission: Impossible: Fantom protokollban. Ő azonban ódzkodik ettől a minősítéstől.

Egy csapásra akciósztár lett Jeremy Renner, hiszen az egyik legfontosabb szerepet játssza Tom Cruise oldalán a Mission: Impossible: Fantom protokollban. Ő azonban ódzkodik ettől a minősítéstől. – Úgy gondolom, színész vagyok, aki akciófilmekben is vállal szerepeket – mondja Renner, aki a titokzatos Brandt ügynököt alakítja a szuperfilmben. – Tény, hogy korábban kamaradarabokban játszottam, mostanában meg több verekedős jelenetem van, mint szöveges. Ez nem baj, ettől nem leszek rosszabb színész.

Renner már csak azért sem akar sztárként ragyogni, mert nehezen viseli, ha körülrajongják. – Az volt a legklasszabb, amikor a nagymamám azt mondta a Fantom protokoll megtekintése után, hogy halálra rémült, amikor majdnem bedarált a propeller a hűtőkamrában. Ezek szerint hiteles voltam. Mások is folyton gratulálnak, de ezt nemigen tudom hova tenni. Mindenesetre jobb, mintha pofán vernének a filmjeim miatt.

A színészt legközelebb a Boszorkányvadászok című akció-horrorban láthatjuk, amely Jancsi és Juliska meséjének folytatása – sajátos módon. – Tizenöt évvel vagyunk az után, hogy a két testvér megölte a gonosz boszorkányt. Vagyis a tündérmesének meg a mézeskalácsnak vége, kezdődik a keserű felnőttkor, amikor a könyörtelen Jancsi és Juliska tűzzel-vassal irtja a banyákat mint hivatásos fejvadász. Ezért csöppentünk mi Gemma Artertonnal olyan hirtelen a produkcióba. Eredetileg ugyanis konszolidáltabb hősöket akartak, akiket az Alkonyat-sorozat valamelyik két sztárja alakít. Aztán változott a koncepció: Jancsi és Juliska sokkal keményebb figura lett, elvégre a gyilkolás a mesterségük, nem ülhetnek ki a patakpartra romantikázni.

(Hansel and Gretel: Witch Hunters – hazai bemutató: 2012. 4. negyedév)


süti beállítások módosítása