látogató számláló

Testnedv nem marad szárazon!

megérkezett a Torrente 4 3D magyar plakátja, továbbá néhány magyar hang neve is olvasható a bejegyzésben. de feliratos trailerünk is van. (szinkronos előzetes hamarosan is található már a folytatásban!)

Torrente 4 3D
Torrente 4: Lethal Crisis (Crisis letal)

Magyar hangok:
Csuja Imre, Stohl András, Czető Roland, Harsányi Gábor, Barbinek Péter.

szinkronos előzetes:

Röviden a filmről:
Bolondok napján kerül a mozikba a Torrente-sorozat legújabb, negyedik része, ráadásul Santiago Segura kultikus, politikailag abszolút inkorrekt karakterének kalandjait 3D-ben, magyar szinkronnal - Csuja Imre magyar hangján - nézhetjük. Torrente elvállal egy ügyet, amely balul sül el, ezért börtönbe kerül. Természetesen odabent csak egy cél hajtja, hogy tisztázhassa a nevét, kiderítse, ki juttatta börtönbe, és megtorolja azt. Ehhez azonban meg kell szöknie a börtönből, amihez kedvenc filmje (Menekülés a győzelembe) történetét hívja segítségül: focimeccset szervez a  rabok és a börtönőrök között. Majd elindul a Torrente-féle bosszúhadjárat: szem, testnedv nem marad szárazon.

Kritikai visszhang:
„A Torrente 4 több, mint 1 millió jegyet adott el a nyitó hétvégéjén: ezzel a valaha volt legnagyobb hazai sikert aratta a spanyol filmek közül.”
Variety


süti beállítások módosítása