látogató számláló

Amerikai Pite: A találkozó - a szinkron

A pitebaszó és díszes társasága tizenévek után visszatérnek a régi tettek színhelyére, hogy Speier Dávid rímeivel nevettessék meg a nagyérdeműt. A kesztyűt ezúttal Dóczi Orsi vehette fel, aki le is kevert néhány remek párost. A végeredményt az egész világ tűkön ülve zabálja. Akarom mondani, várja.

Az 1999-es gárdából visszatér Hevér Gábor, Gáspár András, Minárovits Péter, Vadász Bea, Molnár Ilona, Rosta Sándor és Orosz Anna. Szerepek szerint Jim, Stiffler, Finch, Vicky, Heather, Jim faterja és Stiffler mamája. Új hangot kapott (bár esetünkben az első áldozat értelmezés kérdése) Alyson Hannigan (Michelle), akit ebben a moziban már -az Így jártam anyátokkal után szabadon- Závodszky Noémi szólaltat meg. Lecserélődött még Oz és Kevin hangja is. Széles Tamás és Rajkai Zoltán próbálnak meg ezúttal életet lehelni a figurákba. Új szereplőnek pedig itt lesz nekünk Czető Zsani és Zsigmond Tamara.

Forrás: magyarszinkron.hu

Bár a magyarszinkron.hu cikkében nem esik róla szó, de én úgy gondolom, mégis említést érdemel: Breyer Zoltán 2009-es halála miatt a Chuck Shermant alakító Chris Owen hangja is lecserélődött. Őt ezúttal Stern Dániel szólaltatja meg.


süti beállítások módosítása