látogató számláló

Békegalambokat küldött Észak-Koreába Aladdin admirális tábornok

Teljes mellszélességgel támogatja a küszöbönálló észak-koreai rakétakilövést Wadiya köztársaság államfője, Aladdin admirális tábornok. A sivatagi mintaállam vezetője lelkesedése jeléül békegalambokat küldött a baráti észak-koreai vezetésnek, hogy a rakétakilövés pillanatában ezek röptetésével fejezzék ki a lépés békés szándékát.

Teljes mellszélességgel támogatja a küszöbönálló észak-koreai rakétakilövést Wadiya köztársaság államfője, Aladdin admirális tábornok. A sivatagi mintaállam vezetője lelkesedése jeléül békegalambokat küldött a baráti észak-koreai vezetésnek, hogy a rakétakilövés pillanatában ezek röptetésével fejezzék ki a lépés békés szándékát. Ha ugyanis Észak-Korea jelen kísérletével bebizonyítja, hogy távoli kontinensekre is képes tömegpusztító fegyvereket eljuttatni, az imperialista hiénák még a gondolatát is elvetik annak, hogy a békeszerető észak-koreai népre támadjanak – fejti ki közleményében Aladdin admirális tábornok. Az államfő egyben delegációt küldött Észak-Koreába annak tanulmányozására, hogy a kényszermunkatáborok átnevelés alatt álló lakóinak munkaereje miként aknázható ki hatékonyabban a rakétasilók mélyépítési munkálatai során.

Aladdin admirális tábornok hosszú évek óta jelentős lépéseket tesz a tömegpusztító fegyverek fejlesztése érdekében, e munka nem ritkán meglepő részleteiről A diktátor című életrajzi filmből szerezhet ismereteket a világ békeszerető közönsége.

(The Dictator – hazai bemutató: 2012. május 17.)


süti beállítások módosítása