látogató számláló

Jeremy Renner kész kaszkadőr

Mindenki meglepődött A Bourne hagyaték forgatásán, a főszereplő Jeremy Renner ugyanis jobbnak bizonyult a legtöbb kaszkadőrnél.

Mindenki meglepődött A Bourne hagyaték forgatásán, a főszereplő Jeremy Renner ugyanis jobbnak bizonyult a legtöbb kaszkadőrnél. Ilyen produkcióknál a stúdió nem örül, ha a sztár a testi épségét kockáztatja, Renner azonban ragaszkodott hozzá, hogy ha egy mód van rá, ő akar leugrani a háztetőről, és ő szeretne kiugrani a felrobbanó autóból. „Elképesztő, ahogy üt, rúg, fut, ugrik, motorozik – meséli Tony Gilroy rendező. – Annyira belejött, hogy minden reggel azzal keltem: na most hívnak a kaszkadőrök szakszervezetétől, hogy állítsuk le a srácot, mert elveszi a profik kenyerét.”

Valóban sok múlik Renner rátermettségén, ez ugyanis a negyedik Bourne-film, és az ezt megelőző trilógiában Matt Damon alaposan letette a névjegyét. Sokan aggódnak stúdióberkekben, hogy az új produkció miként tudja felülmúlni az előzményeket, Gilroy azonban magabiztos. „Új minőséget hoztunk létre, ezért nem kell látni az előző három filmet ahhoz, hogy élvezhető legyen ez a negyedik. Ismét elkezdődik egy saga, ami reményeink szerint ugyanolyan emklékezetes lesz, mint a Matt Damon-os trilógia.”

(The Bourne Legacy – hazai bemutató: 2012. szeptember)


süti beállítások módosítása