látogató számláló

New Yorkban kezdődik a Felemelkedés

Hétfő este New York, szerdán pedig London láthatta meg azt, amire az egész világ úgy vár. Az AMC Lincoln Square-i mozijában sor került A sötét lovag – Felemelkedés világpremierjére, szerda este pedig a patinás Leicester Square-en bizonyosodott be, hogy a lelkesedés Európában sem kisebb.

Hétfő este New York, szerdán pedig London láthatta meg azt, amire az egész világ úgy vár. Az AMC Lincoln Square-i mozijában sor került A sötét lovag – Felemelkedés (16) (The Dark Knight Rises, hazai bemutató: július 26.) világpremierjére, szerda este pedig a patinás Leicester Square-en bizonyosodott be, hogy a lelkesedés Európában sem kisebb: a rajongók közül sokan kedd reggel óta vártak az esőben kedvenceikre.

A szaksajtóban egyre többször a legnagyobb élő rendezőnek nevezett Christopher Nolan boldogan fényképezkedett színészei: Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Gary Oldman, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt és Morgan Freeman társaságában. A sok mosoly közé azonban egy kis bánat is vegyült: a búcsúé.

– Felemás érzés ez – vallotta be még New Yorkban Christian Bale, aki immár harmadszor vette magára a legendás köpönyeget és álarcot –, hisz mind tudjuk, nem csinálunk több Batman-filmet.

– Sosem játszottam még ugyanazt a szerepet háromszor –mondta a londoni premieren az E! Online riporterének –, tényleg jó volt játszani, még nyilván rengeteg mindent el lehetne róla mesélni… de a csúcsról kell lelépni, amikor még nagyon akarják, hogy maradj.

A színészek szerencsére édes emlékekkel búcsúznak a trilógiától, és sok mindent magukkal visznek belőle. Christian Bale például a hangját. Azt mesélte, ha meg akarja nevettetni kislányát, a hétéves Emmaline-t, akkor Batman-hangon beszél hozzá.


süti beállítások módosítása