látogató számláló

Keira Knightley kémfeleség lesz

A Paramount stúdió most már biztosan feltámasztja a Tom Clancy-regényekből készült sorozatát, amelyben Jack Ryan védelmezi a szabad világot az összes létező ellenségétől. A Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias játékok, a Végveszélyben és A rettegés arénája után a Without Remorse című opusz kerül vászonra.

A Paramount stúdió most már biztosan feltámasztja a Tom Clancy-regényekből készült sorozatát, amelyben Jack Ryan védelmezi a szabad világot az összes létező ellenségétől. A Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias játékok, a Végveszélyben és A rettegés arénája után a Without Remorse című opusz kerül vászonra. Ez a regény eddig azért kerülte el a megfilmesítést, mert túl erőszakosnak találták, és túl sok szálon bonyolódik a cselekmény. Most azonban jó kezekbe került: a Paramount Christopher McQuarrie-re bízta a forgatókönyvet és egy füst alatt a rendezést is. McQuarrie a minap a Jack Raecherrel bizonyított: a még bemutatás előtt álló, szintén népszerű krimiből készült filmnek Tom Cruise a főszereplője, és a stúdió nem tagadja, sorozatot akar vele elindítani.

Az új Jack Ryan is megvan. Eredetfilmről van szó, vagyis hősünk még pályakezdő hírszerzési szakértő, ezért egy másik franchise igen fiatal főhősét szemelték ki a feladatra. Chris Pine egy csapásra nagy sztár lett a Star Trek fiatal Kirk kapitányaként, így bizonyára akkor is szeretjük majd, ha nem a szomszéd galaxisban kergeti a rosszakat. A hírek szerint egyébként Keira Knightley lesz a női főszereplő, akit legközelebb Anna Kareninaként láthatunk.

(Jack Reacher - hazai bemutató: 2013. január;
Star Trek 2 - hazai bemutató: 2013. május;
Anna Karenina - hazai bemutató: 2013. január)


süti beállítások módosítása