látogató számláló

Salma Hayek a drogháború miatt nem ment nyugdíjba

Ha nincs Oliver Stone, a visszavonulást fontolgató Salma Hayek már a nyugdíjasok életét élné. No nem a kisnyugdíjasokét, hiszen a színésznő több mint tíz éve sikeres producer is, férje ráadásul Franciaország egyik leggazdagabb embere.

Ha nincs Oliver Stone, a visszavonulást fontolgató Salma Hayek már a nyugdíjasok életét élné. No nem a kisnyugdíjasokét, hiszen a színésznő több mint tíz éve sikeres producer is, férje ráadásul Franciaország egyik leggazdagabb embere. A luxus királyának is becézett Francois-Henri Pinault cégcsoportjának tulajdonában van többek között a Gucci és a Puma, valamint a Christie's aukciós ház. Éppen a francia milliárdos beszélte rá a mexikói származású színésznőt, hogy vállalja el a Vadállatok egyik főszerepét. Testhezálló feladat volt: egy mexikói drogkartell főnökasszonyát kellett eljátszania. - Ilyen szerep nem esik be mindennap az ablakon - mondja a 45 éves színésznő. - Roppant szórakoztatónak találtam, és igaza volt a férjemnek: Oliver miatt mindenképpen érdemes volt elvállalnom.

A Vadállatok az amerikai-mexikói drogháború poklába kalauzolja a nézőt. Három oldal harcát mutatja be: kaliforniai kendertermesztők küzdenek a mexikói kartellel, középen pedig egy korrupt zsaru (John Travolta) próbálja megsütni a maga pecsenyéjét.

(Savages - hazai bemutató: 2012. október 4.)


süti beállítások módosítása