látogató számláló

London Moszkvává változott Jack Ryan miatt

A derék britek sosem gondolták volna, hogy egyszer London lesz a helyszíne egy kémfilm moszkvai jeleneteinek. Pedig ez történt: a Jack Ryan című film jelenleg a londoni Bloombury Square-en és környékén forog, amit tősgyökeres orosz kerületté változtattak.

A derék britek sosem gondolták volna, hogy egyszer London lesz a helyszíne egy kémfilm moszkvai jeleneteinek. Pedig ez történt: a Jack Ryan című film jelenleg a londoni Bloombury Square-en és környékén forog, amit tősgyökeres orosz kerületté változtattak. Lakossági bejelentés alapján tudható, hogy itt sétálgat a kamerák előtt Chris Pine, a címszereplő és Kenneth Branagh, akiről már most nyugodtan elárulható, hogy ő a főgonosz, miközben a biztonság kedvéért a rendezői feladatokat is elvállalta.

Jack Ryan a híres kémregény-író, Tom Clancy kedvenc hőse, és a filmmel újraindítják a regényekből készített sorozatot. A Star Trekkel berobbant Chris Pine előtt három nagy sztár is Jack Ryan bőrébe bújt már. Alec Baldwin (Vadászat a Vörös Októberre), Harrison Ford (Férfias játékok, Végveszélyben) és Ben Affleck (A rettegés arénája). A stúdió reményei szerint a tökéletes sztárminőséget képviselő Pine még sokszor alakítja a családszerető CIA-szakértőt, akinek feleségét Keira Knightley játssza. Chris Pine legközelebb a Star Trek Into Darkness című szuperprodukcióval tér vissza, Knightley pedig az Anna Karenina címszerepében lesz látható.

(Anna Karenina - hazai bemutató: 2013. január 24.)

(Star Trek Into Darkness - hazai bemutató: 2013. május)

(Jack Ryan – hazai bemutató: 2014. január)


süti beállítások módosítása