látogató számláló

Anne Hathaway gyerekre vágyik

Nagyon szeretne gyereket, jelentette ki Anne Hathaway a Színésznők kerekasztala elnevezésű, hollywoodi sztároknak szervezett közös interjú során, amelyet a Hollywood Reporter hozott össze.

Nagyon szeretne gyereket, jelentette ki Anne Hathaway a Színésznők kerekasztala elnevezésű, hollywoodi sztároknak szervezett közös interjú során, amelyet a Hollywood Reporter hozott össze. Hathaway-en kívül még Rachel Weisz, Naomi Watts, Helen Hunt, Sally Field, Amy Adams és Marion Cotillard vettek részt a rendezvényen, akik mind édesanyák, így jó tanácsokkal is el tudták látni a színésznőt. Anne legnagyobb problémája jelenleg az, hogy Kaliforniában a szülés után moccanni sem tudnának a lesifotósok miatt, ezért el kellene költözniük, de egyelőre nem tudja, hová. "Gyere hozzánk, Franciaországba, nálunk törvények védik a magánéletet" - mondta neki az Oscar-díjas Marion Cotillard.

Hathaway azt is elhatározta, hogy ha jön a gyerek, jó időre visszavonul a filmezéstől, mert a megfeszített munka és családalapítás szerinte nem fér össze. Későn ugyan, de kezd rájönni erre Russell Crowe is, aki együtt játszik a színésznővel A nyomorultakban. Crowe a minap fejezte be a Noé című szuperprodukció forgatását, és a Twitteren azon kesergett, hogy máris kezdődik a következő munka. Ő is azt ígéri, hogy visszavesz a tempóból, hogy többet lehessen két fiával. Az Oscar-díjas sztár nemrég vált külön feleségétől, amiben az is szerepet játszott, hogy a forgatások miatt az év nagy részében rendszerint más kontinensen tartózkodik, mint a családja.

(Les miserables - hazai bemutató: 2012. december 27.)

(Noah - hazai bemutató: 2014. április)


süti beállítások módosítása