látogató számláló

Összezörrentek Megan Fox miatt a nindzsa teknőcök alkotói

Hiába kapta meg Megan Fox a Nindzsa teknőcök - tehát nem tini és nem mutáns - női főszerepét, van esély arra, hogy lemarad a filmről.

Hiába kapta meg Megan Fox a Nindzsa teknőcök - tehát nem tini és nem mutáns - női főszerepét, van esély arra, hogy lemarad a filmről. A szexi színésznőt Michael Bay rendező választotta ki, a film másik alkotója, Peter Liard viszont nincs elragadtatva az ötlettől. Liard azt írta blogjában, hogy több száz igen tehetséges színésznő akad Hollywoodban, ezért nem érti, hogy miért pont a szerény képességű Megan játssza April O'Neil fiatal riporternőt, aki a zöld páncélos harcosok legjobb barátja. Fox egyébként olyan vetélytársakat ütött ki a nyeregből, mint Elizabeth Olsen, Anna Kendrick és Jane Levy. Hamarosan eldől, elég lesz-e Michael Bay szava ahhoz, hogy Megan maradjon a filmben.

A rendező választásával kapcsolatban sokszor említik, hogy lám, szent a béke, hiszen Bay kitette Foxot a Transformers 3-ból, miután a színésznő Hitlerhez hasonlította őt egy interjúban. Nos, úgy tűnik, a dolog feledésbe merült. A Hitler-hasonlaton különben nem Bay akadt ki - pontosan tudja, hogy sokkal durvább jelzőket is aggatnak rá a kollégái -, hanem Steven Spielberg, a Transformers-sorozat producere. A hollywoodi mágus intézkedett, hogy Fox repüljön a robotos sorozatból, miközben a színésznő és Bay között nem volt feszültség. Ez az oka annak, hogy a rendező újra szívesen dolgozna Foxszal, és talán fog is, ha sikerül meggyőznie a kétkedőket.

Ami a nindzsa teknőcöket illeti, a megszokott tini és mutáns jelzők azért maradtak le, mert Bay új verziója szerint a kis termetű szuperhősök igazából űrlények, akik bizonyos céllal érkeztek bolygónkra. A változtatás valóságos szentségtörésnek számít a rajongók szemében, de kénytelenek lesznek megbarátkozni a gondolattal, mert Bay nem hajlandó kompromisszumra.

(Ninja Turtles - hazai bemutató: 2014. július)


süti beállítások módosítása