látogató számláló

InterCom: 2013. augusztusi-szeptemberi megjelenések

Jönnek a 4K forrásból újramasterelt Blu-rayek, a Hupikék törpikék rajzfilmsorozat ismét kapható, megismerhetjük a zöld urait, és Park Chan-wook angol nyelvű rendezését is.


Játék: nyerj belépőt A bűn éjszakája premier előtti vetítésére!

purge_pic01.jpgHa lenne egy éjszaka minden évben, amikor bármilyen bűnt elkövethetsz mindenféle következmény nélkül, de te is lehetsz áldozat, mit tennél? Ez az új thriller egy család sorsát követi nyomon egy éjszaka folyamán. Négy embert, akikről kiderül, meddig képesek elmenni, hogy megvédjék magukat, amikor a gonosz külvilág betör az otthonukba.
Az Ethan Hawke főszereplésével készült film költségvetése mindössze 3 millió dollár volt, és eddig közel 85 millió dollárt gyűjtött világszerte. A bűn éjszakája c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.


Ötféle változatban érkezik Az acélember

Október 24-én jön Az acélember DVD-n, Blu-rayen, 3D Blu-rayen (BD3D+BD), 3D Blu-ray steelbookban (BD3D+BD), valamint egy különleges, S betűt formázó 3D gyűjtői fémdobozos változatban (BD3D+BD), mely méltó tisztelgés lesz a világhíres Clark Kent, vagyis Superman karaktere előtt, aki idén töltötte be 75. születésnapját.


süti beállítások módosítása