látogató számláló

A Wall Street farkasa - mehet a polcodra!

Szex. Pénz. Hatalom. Kábítószerek. A legendás rendező, Martin Scorsese botrányos igaz történettel vesz le a lábunkról, amely a kritikusok szerint "egy új nemzedéknek szóló remekmű". Leonardo DiCaprio "pályája eddigi legjobb alakítását" nyújtja a hírnévre és dicsőségre éhes fiatal bróker, Jordan Belfort szerepében. A helyszín New York, ahol a korrupció erény, és a sok sosem elég, Jordant pedig hamarosan az egész világ úgy emlegeti, hogy A Wall Street farkasa. Scorsese és DiCaprio zseniális párosa az amerikai élvhajhászásnak állít görbe tükröt, miközben "az első pillanattól az utolsóig sodorja magával a nézőt".

A Wall Street farkasa, amely 11 hétig szerepelt a magyarországi mozis nézettség top 10-es listáján, (ebből 5-öt az első helyen töltve és) ezzel több, mint 400.000 hazai nézőt gyűjtve, 2014. április 30-án jelenik meg egylemezes, illetve kétlemezes DVD-n, valamint egylemezes BD-n, a Pro Video forgalmazásában, és mivel nemrég lett végleges, hogy lesz Blu-ray steelbook is, ezért az mintegy két héttel később kerül a boltok polcaira.
A DVD-k a filmet DD5.1-es magyar és angol hanggal tartalmazzák, míg a BD-k DTS-HD MA 5.1-es magyar és angol hanggal. A kiadványokon természetesen magyar felirat is található. A film képaránya 2.40:1 (BD-n 1080p HD-ben).
Extrák a kétlemezes DVD-n és a BD-ken lesznek, magyar felirattal ellátva:

  • A farkasfalka
  • Vadulás
  • A Wall Street farkasa-kerekasztal

wolf_1DVD.jpg

wolf_2DVD.jpg

wolf_BD.jpg

A nálunk megjelenő fémdobozos Blu-ray:

wolf_BDsteelbook.jpg

És csak összehasonlításképpen, az angoloknál az alább látható lesz a steelbook dizájnja. Neked melyik jön be?

wolf_UK_BDsteelbook.jpg


süti beállítások módosítása