látogató számláló

Játék: nyerj belépőt a Hogyan rohanj a veszTEDbe premier előtti vetítésére!

Seth MacFarlane (Ted, Family Guy) a rendezője, producere, társszerzője ennek az új vígjátéknak, valamint ő alakítja Albertet, a gyáva birkatenyésztő farmert. Miután Albert kihátrál egy pisztolypárbajból, szeszélyes barátnője elhagyja őt egy másik férfiért. Amikor egy titokzatos, gyönyörű nő lovagol be a városba, segít hősünknek megtalálni a bátorságát, és közben egymásba szeretnek. Ám amikor a nő férje, a hírhedt bandita bosszúszomjasan megérkezik, a farmernek próbára kell tennie újdonsült bátorságát...
A Hogyan rohanj a veszTEDbe c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

vesztedbe_cover.jpg

Nyerj páros belépőt a Hogyan rohanj a veszTEDbe premier előtti vetítésére, amely 2014. június 11-én este lesz egy budapesti moziban!
FIGYELEM!!! Bár a filmből Magyarországon szinkronizált és feliratos vetítés is lesz, ezen a vetítésen a feliratos változat lesz látható.
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés megoldását (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Pisztolypárbaj" legyen (idézőjelek nélkül).

Az alábbiak közül melyik sorozat forgatókönyvéhez nem volt köze Seth MacFarlane-nek?

a) A Simpson család
b) Dexter laboratóriuma
c) Johnny Bravo

A leveleket június 5-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

hogyan_rohanj_kaktusz_620.jpg


süti beállítások módosítása