látogató számláló

Játék: nyerj Transformers cuccokat!

Az előző részben egy nagyszabású csata elpusztított egy nagyvárost, de megmentette a világot. Ahogy az emberiség újra élni kezdi megszokott életét, egy titkos csoport bukkan fel, amely megpróbálja befolyásolni a történelem menetét... Eközben egy új, hatalmas, ősi veszedelem veszi célkeresztjébe a Földet. Az emberek egy új csoportjának segítségével Optimusz Fővezér és az Autobotok az eddigi legfélelmetesebb kihívásukkal néznek szembe.
Ha szerencsés vagy, a UIP-Duna Film jóvoltából most Transformers: A kihalás kora ajándéktárgyakat nyerhetsz!

TF4_nyeremenyek_620.jpg

2014. június 25-én három darab "Transformers: A kihalás kora" ajándéktárgyat sorsolunk ki a játékban résztvevők között: 2 db egeret és 1 db Bluetooth hangszórót.
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés helyes megoldását (teljes neveddel és postacímeddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Dinobotok" legyen (idézőjelek nélkül).

Melyik országnak van jelentős szerepe a filmben?
a) Kína
b) Japán
c) Afganisztán

A leveleket június 24-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel, postacímmel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

transformers4_hun_poster2_620_1.jpg


süti beállítások módosítása