látogató számláló

Üdv otthon, Spidey!

Bizony, amit az állítólagos hackerek kiszivárogtattak, az most hivatalossá vált: Pókember hazatér, vagyis a Marvel Cinematic Universe részévé válik. Persze a döntésnek egyesek számára negatív hozadéka is van.

Lássuk a Disney és a Sony Pictures egyezségének részleteit:

Pókemberrel kapocslatban még mindig a Sonyé az utolsó szó, tehát a kreatív döntések és a pénzügyek, valamint a marketing még mindig hozzájuk tartozik.
Pókember először a Marvel Cinematic Universe valamelyik, már korábban bejelentett filmjében fog feltűnni, amit nem neveztek meg, de valószínűleg az Amerika Kapitány: Polgárháború lesz az.
Pókember következő saját filmjét a Sony Pictures fogja bemutatni 2017. július 28-án, melynek producere Amy Pascal lesz, és az MCU atyja, Kevin Feige.
A Marvel és a Sony dolgozik azon, hogy a Marvel Moziverzum karaktereit beépítse a Pókember világába.

Hogy mivel jár ez az egész? Nos, a Sony Pictures korábbi terveinek gyökeres megváltoztatásával, vagyis A csodálatos Pókember-széria leállításával és az egész Spidey-cucc rebootolásával, az előkészületben levő Venom- és Sinister Six-film sztornózásával, Andrew Garfield kirúgásával és valószínűleg egy újabb Ben bácsi halálával. 

update: Megerősítették, hogy valóban az Amerika Kapitány: Polgárháború c. filmben bukkan fel legközelebb Pókember, továbbá A baljós hatos- és a Venom-film nincs törölve, csak elnapolták, hogy a Sony átgondolhassa a terveit. (A csodálatos Pókember előtt kellett volna gondolkodni...) Pókembert pedig egy fiatalabb színészre cserélik és visszaküldik a középiskolába.

ui.: A Marvel friss bejelentésének nyomán aktualizáltuk a 3. fázis filmjeinek premierdátumait. Klikk ide!


süti beállítások módosítása