látogató számláló

Hírek röviden (2016. május 11.)

Félelmetes múmia, késlekedő Beetlejuice, X-Men a '90-es években, újjászületett Zorro, Fox sorozatok és egy Star Wars cameo.

  • Russell Crowe nyilatkozott az új Múmia-filmről. Az ausztrál színész, akit Dr. Jekyll/Mr. Hyde szerepére szerződtettek a Universal újonnan induló szörnyuniverzumába, azt mondja, a sz*r is belénk fog fagyni A múmiától.
  • A rajongók már régóta várnak Beetlejuice visszatérésére - és természetesen az 1988-as filmben őt alakító Michael Keaton visszatérésére is. Tim Burton beszélt a folytatásról a Collidernek:
    "Beszéltem Michael-lel, beszéltem Winonával, beszéltem sok emberrel. Ez a film olyan, amit a megfelelő körülmények között szeretnék csinálni, nem olyan, ami folytatásért kiált; ez nem a Beetlejuice trilógia. Csak akkor akarom csinálni, ha minden a helyén van. Imádom a karaktert, Michael csodálatos a figura szerepében, szóval majd meglátjuk. Egyelőre nincs konkrétum."
  • Simon Kinberg producer elmondta, hogy az X-Men franchise következő állomása a '90-es évek lesz. Azt viszont nem lehet tudni, hogy az X-Men - Az elsőkkel megkezdett és jelenleg az X-Men - Apokalipszisnél tartó vonal folytatásáról van-e szó, vagy az előkészítés alatt álló X-Men: The New Mutants-ról.
  • Gael García Bernal lesz Don Diego de la Vega, vagyis Zorro a korábban Zorro Reborn, most már csak Z címre hallgató filmben, amelyről egyelőre annyit tudni, hogy lesz...
    Na jó, még azt is lehet tudni, hogy Jonás Cuarón, Alfonso Cuarón fia rendezi, szerepel még benne Jeffrey Dean Morgan és ha minden igaz, egy apokalipszis utáni jövőben fog játszódni.
  • A Fox berendelte a Halálos fegyver és Az ördögűző tévésorozatot. Az előbbi írásáért Matt Miller felel, a rendezéséért pedig McG. Clayne Crawford lesz Riggs és Damon Wayans lesz Murtaugh. Az ördögűző tévés adaptációjának írója Jeremy Slater, rendezője Rupert Wyatt.
  • Tom Hardy a Star Warsban? SPOILER következik: a napokban volt egy pletyka, mely szerint Hardy az öreg Boba Fettet alakítja majd a jövő karácsonykor mozikba kerülő VIII. epizódban. Ám a MakingStarWars.net szerint nem erről van szó. A brit színész az Első Rend egyik rohamosztagosaként tűnik fel, aki egy akció során találkozik az egykori rohamosztagos Finn-nel és gratulál a fiúnak, hogy sikerült beépülnie az ellenállók közé.
    Tom Hardynak tehát csak egy (vélhetően) arc nélküli cameója lesz, mint Az ébredő Erőben Daniel Craignek. (Apró érdekesség a szinkronrajongóknak, hogy a Craig által a VII. epizódban alakított JB-007 magyar hangja Király Attila volt, aki Hardy állandó magyar hangja.)

tim_burton_beetlejuice_620.jpg


süti beállítások módosítása