látogató számláló

Hírek röviden (2016. május 16.)

Íródó Pacific Rim 2, visszatérő professzor, Kurt Russell befejezte, folytatódó Fantasztikus Négyes, bővülő szereplőgárda a Fekete Párducnál, gazdagodó Marvel Studios, valamit egy kis Godzilla és King Kong.

  • Februárban jött a hír, hogy megvalósulhat a nehéz sorsú Tűzgyűrű 2.
    Akkor azt lehetett tudni, hogy Steven S. DeKnight (a Spartacus - Vér és homok kreátora és a Netflix-féle Daredevil S1 showrunnere) rendezi - mert Guillermo del Toro nem ér rá -, a forgatókönyvet pedig Jon Spaihts (A legsötétebb óra, Prometheus, Doctor Strange) írja/vette át del Torótól és Zak Penn-től. Most kiderült (a Hollywood Reporter által), hogy Derek Connolly, a Jurassic World és a Kong: Skull Island társírója is kezelésbe vette a szkriptet.
  • Patrick Stewart már biztosan szerepelni fog a jövőre érkező Wolverine-filmben.
  • Simon Kinberg, a Fox tulajdonában levő Marvel-filmek producere ezúttal a tavalyi Fantasztikus Négyesről nyilatkozott. Elmondta, hogy nem kukázzák az első részt és a folytatásra vonatkozó terveket. Folytatni fogják, a szereplőgárdát is megtartják, de elismeri, hogy rossz filmet csináltak, tanultak a hibákból és próbálnak változtatni, jobban ragaszkodni a képregények hangulatához.
  • Ugyanakkor a 2015-ös Fantasztikus Négyesben Johnny Stormot alakító Michael B. Jordan csatlakozott az MCU Fekete Párduc-filmjéhez (a pletykák szerint negatív karakterként), és egyáltalán nem biztos, hogy a Fox vagy a Marvel Studios osztozkodni akar a színészen, hogy az két Marvel Univerzumban is jelen legyen, két különböző figura bőrében. A Marvel pedig Chris Evans után a második Johnny Stormot is elhappolta...
  • Lupita Nyong'o is csatlakozott a Fekete Párduc stábjához, feltehetően T'Challa (Chadwick Boseman) szerelmének szerepében.
  • Kurt Russell számára a napokban véget ért A galaxis őrzői második részének forgatása. (Remélem, Russell-nek és Sly-nak lesz közös jelenete.)
    Tervezett hazai bemutató: 2017. május 4.
  • Az Amerika Kapitány: Polgárháború az USA-ban 295 millió dollár bevételnél jár, globálisan pedig 941 millió dollárnál.
  • A Marvel Cinematic Universe eddig bemutatott 13 filmje világszerte összesen több, mint 10 milliárd dollár bevételt termelt.
  • Hátrébb csúszott a 2014-es Godzilla folytatása. Az eredetileg kitűzött bemutató 2018. júniusa volt, aztán bekerült a képletbe az Űrdongó-film (USA premier: 2018. június 8.), a Han Solo-film (USA bemutató: 2018. május 25.) és a Jurassic World folytatása (USA premier: 2018. június 22.), így a stúdió arra jutott, hogy el kell halasztani a filmet. A választás pedig 2019. márciusára esett.
  • A Godzilla vs. Kong dátumát is konkretizálták: 2020. május 29.


süti beállítások módosítása