látogató számláló

Hírek röviden (2016. június 2.)

Zsivány Disney, szakállas Farkas, visszatérő Mary Poppins, trollkodó T.J. Miller, valamint egy pletyka a Thor háza tájáról.

  • Újabb fejlemények a Zsivány Egyes korábban említett újraforgatásával kapcsolatban. A The Hollywood Reporternek beszámoló forrás szerint a probléma a film hangulatával, beállításaival, vágásaival van: túlságosan háborús filmes, és mivel kb. 10 perccel az Új remény előtt fejeződik be, zavaróan éles lenne a váltás a hangulatban a két film között, márpedig azoknak idomulniuk kell egymáshoz.
    Szerintetek melyik a fontosabb? Hogy tónusaiban kapcsolódjon egymáshoz a két, szorosan egymást követő film vagy inkább az, hogy újat mutasson, ha kell, akkor a stílusát illetően is? (Én az utóbbira szavazok, és erre a stílusváltásra a Zsivány Egyes remek lehetőség lenne, de úgy tűnik, a Disney nem mer kockáztatni.)
  • Megérkeztek az első fényképek a harmadik Wolverine-film forgatásáról, rajtuk a furcsa szakállat viselő Hugh Jackmannel. Alább megtekinthetők.
  • Mary Poppins Returns. Ez címe az 1964-es Mary Poppins c. Disney-film folytatásának, melynek bemutatóját 2018. december 25-ére tervezi a stúdió. A címszereplő dadát ezúttal Emily Blunt alakítja, valamint egy új szereplő is kerül a történetbe: ő lesz Jack, a lámpagyújtogató. Megformálója Lin-Manuel Miranda, akinek van egy sikeres musicalje a Broadwayen, Hamilton címmel. A magyar tévénézők láthatták a Belső ellenfél c. sorozatban, valamint a Doktor House-ban is szerepelt, mint Juan "Alvie" Alvarez, egy ápolt az elmegyógyintézetben, ahol House-t is kezelték. Továbbá Miranda írta J.J. Abrams-szel közösen Az ébredő Erő Jabba Flow című betétdalát.
    No, de vissza a Mary Poppins folytatásához: a rendezői székben Rob Marshall (Vadregény, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, Chicago) foglal majd helyet, a forgatókönyvet David Magee (Pi élete, Én, Pán Péter) írja, az új dalokról és a filmzenéről pedig Marc Shaiman és Scott Wittman gondoskodik.
    A történet szerint Londonban, a nagy világgazdasági válság idején a felnőtt Jane és Michael Bankset, valamint Michael három gyermekét meglátogatja Mary Poppins, miután nagy veszteség éri őket. A dada varázserejével és Jack közreműködésével segít a családnak újra felfedezni a boldogságot és az életben rejlő csodákat.
  • T.J. Miller csatlakozott Steven Spielberg Ready Player One c. filmjéhez (USA premier: 2018. március 30.). Az Ernest Cline azonos című, 2011-ben megjelent regénye alapján készülő filmben a Deadpoolban Weaselt (magyar keresztségben Cserkészt) alakító színész egy iR0-k nevű netes trollt fog játszani.
    További szereplők: Tye Sheridan, Ben Mendelsohn, Olivia Cooke, Simon Pegg és Mark Rylance.
  • A legfrissebb információk szerint az Oscar-díjas Brie Larson (A szoba, Kong: Skull Island) a legesélyesebb a Marvel Studios Captain Marveljének címszerepére. A forgatókönyvet Nicole Perlman (A galaxis őrzői) és Meg LeFauve (Agymanók, Dínó tesó) írja. 
    USA bemutató: 2019. március 8.
  • Valószínűleg a Thor: Ragnarok feldolgozza a Planet Hulk történetét is: állítólag lesz egy bolygó, ahol gladiátorjátékok zajlanak, és itt jut kulcsszerephez a Nagymester (Jeff Goldblum) is.

hulk_thor_620.jpg


süti beállítások módosítása