látogató számláló

Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Pénzes cápa c. filmet!

A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O'Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel.
Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik...
A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted a Pénzes cápa című filmet, melyet a Bontonfilm Magyarország ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

penzes_capa_nyeremeny.png

Nyerd meg a Pénzes cápa c. Blu-rayt!*
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést a saját üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel (példa), és küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Pénzügy" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket november 2-án éjfélig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyertest.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!

*A lemezen a film mellett - amely magyar és angol hanggal, illetve magyar és angol felirattal tekinthető meg -, a következő extrák is megtalálhatók: Kimaradt jelenetek; Három kisfilm: George Clooney, a pénzügyi guru, A feszültség receptje, Egy jelenet anatómiája: a befejezés;  Videoklip: Dan the Automator (feat. Del the Funky Homosapien) – What Makes the World Go 'Round (MONEY!).

moneymonster_hun_bd_620.png


süti beállítások módosítása