látogató számláló

Dóra és az elveszett Aranyváros (Dora and the Lost City of Gold) - trailer

Ahogy korábban ígértük, megérkezett a Dóra és az elveszett Aranyváros előzetese, amely a Nickelodeonon 2000 és 2015 között futott rajzfilmsorozaton alapszik. A James Bobin (Alice Tükörországban, Muppets) rendezésében készülő film stáblistáján olyan neveket találunk, mint Isabela Moner, Eva Longoria, Temuera Morrison, Michael Peña és Benicio Del Toro, aki Swipernek kölcsönzi a hangját, valamint Danny Trejo, mint - most figyelj! - Csizi, a majom hangja.maxresdefault_2.jpg


Kritika: Testvérlövészek (The Sisters Brothers)

Embernek lenni egy embertelen világban.

A kanadai író, Patrick DeWitt regénye alapján készült film egyben Jacques Audiard első angol nyelvű alkotása. De vajon lett-e olyan jó, mint a rendező korábbi művei? Kritikánkból kiderül.


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - tv spot

Új, "Becsület" címre keresztelt tv szpot érkezett a hazai mozikban április 25-én debütáló Bosszúállók: Végjátékhoz.


Hellboy (2019) - plakátok

Újabb plakátok érkeztek a hazai mozikban április 11-től látható Hellboy c. filmhez. A legutóbbi előzetest itt találjátok.


Shazam! - plakátok + bannerek

A film legutóbbi előzetesét itt találjátok.


John Wick: 3. felvonás - Parabellum (John Wick: Chapter 3 - Parabellum) - 2. trailer + plakátok

John Wick (Keanu Reeves), a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.
A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül...

Hazai bemutató: 2019. május 16.


Dóra és az elveszett Aranyváros (Dora and the Lost City of Gold) - plakátok

Szóval nem "The" a középső neve?

A James Bobin (Alice Tükörországban, Muppets) rendezésében készülő film főbb szereplői Isabela Moner, Eva Longoria, Temuera Morrison, Michael Peña és Benicio Del Toro. Az előzetes szombaton, a Nickelodeon Kids' Choice Awards-on debütál.
Hazai bemutató: 2019. augusztus 8.

update: Danny Trejo lesz Csizi, a majom hangja.


Nyolcféle kiadásban jön a Pókember - Irány a Pókverzum!

A pókok minden lábára jut egy kiadvány...

A Pókember – Irány a Pókverzum „2018 legjobb animációs filmje” (– Business Insider), amelynek korszakalkotó vizuális megvalósításaihoz foghatót még biztosan nem láttál!
A 21 Jump Street – A kopasz osztag és A LEGO kaland filmeket rendező, fergeteges humorú és kreatív ötletekből kiapadhatatlan Chris Miller és Phil Lord páros egészen új megvilágításba helyezi kedvenc hálószövő szuperhősünk világát. A film főszereplője egy brooklyni tinédzser, Miles Morales, aki egy olyan univerzumban veszi fel a harcot az ellenséggel, ahol nem csak egy ember viselheti a pókmaszkot.


Bontonfilm: 2019. áprilisi megjelenések

Íme a Bontonfilm áprilisi DVD/BD kínálata.


Stranger Things - 3. évad - trailer

Megérkezett a Stranger Things július 4-től elérhető 3. évadának előzetese.


Mami (Ma) - magyar előzetes

A Blumhouse új thrillerében az Oscar-díjas Octavia Spencer alakítja Sue Annt, a magányos nőt, aki szépen éldegél egy csendes ohiói városkában. Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri őt, hogy vegyen piát neki és pár barátjának, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.

Hogy ne kelljen ittasan vezetniük, felajánlja a tinédzsereknek, hogy kecózhatnak a háza pincéjében. Ám van néhány szabály. Egyiküknek mindig józannak kell maradnia. Nem szabad káromkodni. Sosem szabad felmenni az emeletre. És úgy kell szólítaniuk őt, hogy „Mami.”

Ám ahogy Mami vendégszeretete fokozatosan megszállottságba csúszik át, úgy válik a tinédzserek álma lassan szörnyű rémálommá - és Mami kecója a város legjobb bulibarlangjából a világ legrosszabb helyévé...

A filmet Tate Taylor (A segítség, A James Brown sztori) rendezte, a producer Jason Blum (Tűnj el!, Halloween).

Hazai bemutató: 2019. május 30.ma_720_2.png


Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) - teaser trailer + plakátok

Quentin Tarantino 9. filmjében olyan nevekkel találkozhatunk, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino, Tim RothKurt Russell, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, James Marsden és Bruce Dern.
Hazai bemutató: 2019. augusztus 8.onceuponatimeinhollywood_maxresdefault.png


Toy Story 4 - trailer + plakátok

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

A világszerte több mint egymilliárd dolláros bevételt elért Toy Story 3. után a történet 2019 nyarán folytatódik a mozikban.

Hazai bemutató: 2019. június 20.toystory4_maxresdefault.png


Pro Video: 2019. áprilisi megjelenések

Íme a Pro Video április DVD/BD kínálata.


Aladdin (2019) - 2. magyar előzetes

Megérkezett az élőszereplős Aladdin legújabb magyar előzetese, szinkronizált dalrészletekkel. Azt persze még nem tudjuk, hogy a szinkron-szereposztás végleges-e, de az biztosra vehető, hogy Csörögi István magyar dalszövegeit használják majd, ahogy A Szépség és a Szörnyeteg esetében is.

Hazai bemutató: 2019. május 23.aladdin2019_720_3.png


süti beállítások módosítása