látogató számláló

Íme a The Mandalorian werkvideója és előzetese

Lezajlott a 2019. november 12-én a Disney+-on debütáló The Mandalorian pódiumbeszélgetése a chigaói Star Wars Celebration színpadán. A panel résztvevői Jon Favreau, Dave Filoni, Pedro Pascal, Gina Carano és Carl Weathers voltak. A helyszínen levetítettek egy rövid werkfilmet, ami az élő közvetítésből kimaradt ugyan, ám ez manapság senkit nem akadályoz meg. Alább megtekinthetitek.themandalorian_logo.png


Nézd élőben a "The Mandalorian" pódiumbeszélgetését!

2019. november 12-én indul a Disney+, vagyis a Disney saját streaming szolgáltatása - az Egyesült Államokban.
Jövőre már terjeszkedni is fognak, de Kelet-Európában legkorábban csak 2020 utolsó negyedévétől lesz elérhető.
És hogy hogyan kapcsolódik mindez ehhez a bejegyzéshez? Hát úgy, hogy a Disney+-on fog debütálni többek közt a Star Wars első élőszereplős sorozata, a The Mandalorian, amelynek ma este 18 órától kezdődik a panelje a chicagói Star Wars Celebration-ön. Alább élőben is követheted.mandalorian_swc2019.png


A kis kedvencek titkos élete 2 (The Secret Life of Pets 2) - magyar előzetes

A 2016-os kasszasiker folytatása arról, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve.

A rendező ismét Chris Renaud (a Gru-filmek, Lorax), az író pedig Brian Lynch (Minyonok), a producer pedig az Illumination alapítója és nagyfőnöke, Chris Meledandri.

Hazai bemutató: 2019. július 4.kiskedvencek2_720_2.png 


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - magyar IMAX plakát

Kevesebb, mint 13 nap múlva premier!


Star Wars: The Rise of Skywalker - teaser trailer + plakát

Chicagóban zajlik a 2019-es Star Wars Celebration, ahol a nemrég fejeződött be a Star Wars IX. epizódjának pódiumbeszélgetése, természetesen a film első előzetesének bemutatásával, no meg az alcím leleplezésével. Íme:sw9_maxresdefault.png


Nézd élőben a Star Wars IX. epizódjának pódiumbeszélgetését!

Házigazda: Stephen Colbert. Vendégek: J.J. Abrams, Kathleen Kennedy és sokan mások...billydeewilliams_swc2019.png


Toy Story 4 - 2. magyar előzetes + plakát

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

A világszerte több mint egymilliárd dolláros bevételt elért Toy Story 3. után a történet 2019 nyarán folytatódik a mozikban.

Hazai bemutató: 2019. június 20.


Az oroszlánkirály (The Lion King) - trailer

The lion sleeps tonight...

Megérkezett az "élőszereplős" Az oroszlánkirály első teljes értékű előzetese.
Hazai bemutató: 2019. július 18.lionking2019_maxresdefault.png


Ezért lett "csúnya" Elton John életrajzi musicalje

Az autorizált életrajz különleges műfaj, mivel annak a személynek a jóváhagyásával, sőt nem egyszer gondozásában készül, akiről szól. Emiatt aztán a legtöbb autorizált életrajz erősen kozmetikázott, mivel az alany nyilván nem törekszik arra, hogy kellemetlen dolgok is nyilvánosságra kerüljenek róla.


Stephen King: az élet írta a Kedvencek temetőjét

Érdekes dolog derül ki a nagyinterjúból, amelyet Stephen King az Entertainment Weeklynek adott abból az alkalomból, hogy mozikba került a regény új filmváltozata. Megtudhatjuk, hogy a Kedvencek temetője az író és családja valós élményein alapul, persze a természetfeletti momentumokat leszámítva.


Addams Family - A galád család (The Addams Family) - teaser trailer

Charles Addams az 1930-as években alkotta meg képregény formájában a címben említett családot, és alkotójuk 1988-ban bekövetkezett haláláig jelentek meg az újabb és újabb történeteik. Az Addams Family számtalan feldolgozást megért már, kis képernyőn és nagy vásznon egyaránt: többek közt élőszereplős sorozatot a '60-as években, két mozifilmet Barry Sonnenfeld rendezésében, rajzfilmsorozatot a '90-es évek elején és egy újabb előszereplős sorozatot a '90-es évek végén, ami itthon a Fox Kids/Jetix csatornán volt látható.

Idén újabb feldolgozásban láthatjuk őket: az év végén érkezik egy animációs mozifilm Greg Tiernan (Virsliparti) és Conrad Vernon (Shrek 2., Madagaszkár 3., Szörnyek az űrlények ellen) rendezésében.
Addamsék megszólaltatói Oscar Isaac (Gomez), Charlize Theron (Morticia), Chloë Grace Moretz (Wednesday), Finn Wolfhard (Pugsley), Nick Kroll (Fester) és Bette Midler (nagymama) lesznek.

A film hazai bemutatója 2019. október 31-én esedékes. addamsfamily2019_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása