látogató számláló

Übergáz (Stuber) - magyar előzetes + plakát

A visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut, aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkos nyomában. Nem kell sok idő, hogy rájöjjön: ez a megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi az épelméjűségét, az életét és az ötcsillagos értékelését is.

Az ÜBERGÁZ klasszikus modorú, de friss humorú korhatáros akció-vígjáték két ellentétes jellemű fickóról, akik teljesen képtelen helyzetben találkoznak – és csak egymásra számíthatnak.

Hazai bemutató: 2019. július 11.


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - "A végsőkig" - magyar előzetes

A Marvel Filmes Univerzum 10+1 évét összefoglaló előzetes már magyar szinkronnal is elérhető.avengers_endgame_720_8.png


Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül (Men in Black International) - 2. trailer + magyar előzetes + plakátok

Megérkezett a Men in Black Will Smith és Tommy Lee Jones nélküli folytatása, melyben Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson és az előző filmből visszatérő Emma Thompson védik bolygónkat a beilleszkedni képtelen földönkívüliektől - ezúttal nem csak az USA-ban...

K ügynök és J ügynök nyugdíjba ment. Vagy más okokból nem dolgoznak már az ügynökségnél – erre sajnos senki sem emlékszik. Szerencsére mindig van utánpótlás: H ügynök (Chris Hesmworth) és M ügynök (Tessa Thompson) szintén arra vállalkoztak, hogy felkutassák a Földre áltestben beszivárgó, és talán ártó szándékkal itt ragadó űrből jött idegeneket. Akit pedig felkutatnak, azt leleplezik: nincs olyan csáp, csőr, szarv, olló vagy egyéb végtag, nincs olyan zselés, kitinpáncélos, tömör vagy légnemű test, amely elrettenheti őket a munkájuktól, és különleges eszközeik bevetésétől... 

Az immár legendás Sötét zsaruk-filmek korábbi részei több mint 1,5 milliárd dollár bevételt hoztak. A megfiatalodó új rész a régi alkotók, Barry Sonnenfeld és Steven Spielberg producersége mellett születik újjá.


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - a magyar hangok

Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Aladdin (2019) - tv spot

Egy új élmény...


Kritika: Bosszúállók - Végjáték (Avengers: Endgame)

Itt a vég.

SPOILERMENTES!

Kezdeném azzal, hogy hatalmas nagy pacsi a Bosszúállók: Végjáték marketingosztályának, mivel tényleg olyan előzeteseket szerkesztettek, amik teljes mértékben spoilermentesek voltak. Igaz, ahogy közeledik a premier napja, úgy lehet egyre inkább belebotlani újabb és újabb tv szpotokba, amik azért már sok új jelenetet tartalmaznak, amik rombolhatják a meglepetés erejét, de nyilván mindenki saját felelősségére tekinti meg ezeket.


Godzilla II. - A szörnyek királya (Godzilla: King of the Monsters) - kínai plakát

Tegnap megérkezett a film végső előzetese is, amit itt nézhetsz meg.


Mami (Ma) - a magyar hangok

A Blumhouse új thrillerében az Oscar-díjas Octavia Spencer alakítja Sue Annt, a magányos nőt, aki szépen éldegél egy csendes ohiói városkában. Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri őt, hogy vegyen piát neki és pár barátjának, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.

Hogy ne kelljen ittasan vezetniük, felajánlja a tinédzsereknek, hogy kecózhatnak a háza pincéjében. Ám van néhány szabály. Egyiküknek mindig józannak kell maradnia. Nem szabad káromkodni. Sosem szabad felmenni az emeletre. És úgy kell szólítaniuk őt, hogy „Mami.”

Ám ahogy Mami vendégszeretete fokozatosan megszállottságba csúszik át, úgy válik a tinédzserek álma lassan szörnyű rémálommá - és Mami kecója a város legjobb bulibarlangjából a világ legrosszabb helyévé...

A filmet Tate Taylor (A segítség, A James Brown sztori) rendezte, a producer Jason Blum (Tűnj el!, Halloween).


Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) - 2. magyar előzetes

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.

Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat.
Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.

A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Hazai bemutató: 2019. augusztus 1.hobbs_es_shaw_720_2.png


Godzilla II. - A szörnyek királya (Godzilla: King of the Monsters) - végső trailer + magyar plakát

A Föld beteg, és az emberiség a betegség. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világon láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet.
És most jönnek.
Úgy érzik, az emberiség veszélyes: hát előbújnak földalatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk.
Az ember önmagában gyenge. E mindent eldöntő, esélytelen csata során ahhoz kell segítségért fordulnia, akitől eddig rettegett: Godzillához.

Hazai bemutató: 2019. május 30.


Gemini Man - trailer + plakátok

Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

A film rendezője az Oscar-díjas Ang Lee (Tigris és sárkány), a további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong.

Hazai bemutató: 2019. október 10.geminiman_maxresdefault.png


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - magyar karakterplakátok

Neked megvan már a jegyed a filmre?


süti beállítások módosítása