látogató számláló

John Williams a Disney Star Wars témájú parkjához is komponált zenét

A Star Wars: Galaxy's Edge-ről ide és ide kattintva tudhatsz meg többet.
Boldog Star Wars napot!johnwilliams_sw_park.png


Íme a Star Wars: Skywalker kora előzetese - zene nélkül!

Boldog Star Wars napot!sw9_trailer_without_music.png


Toy Story 4 - magyar karakterplakátok

A film legutóbbi magyar előzetesét itt találod.


Gemini Man - magyar előzetes + plakát

Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

A film rendezője az Oscar-díjas Ang Lee (Tigris és sárkány), a további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong.

Hazai bemutató: 2019. október 10.gemini_man_620_2.png


Préda (Crawl) - trailer + magyar előzetes + plakát

Képzeld el, hogy egy hatalmas hurrikán tart a szüleid háza felé, és apád egyik pillanatról a másikra már nem veszi fel a mobilját. Pár kilométernyire behatolsz kocsival az evakuációs zónába, hogy megnézd, mi van vele, és rájössz, hogy csapdába esett a ház alatti alacsony szervíztérben.

Amikor lemászol hozzá, hogy segíts neki, te is csapdába esel, a víz egyre emelkedik, aligátorok bukkannak fel, és egy hatalmas példány elzárja a biztonságba vezető lépcsőt...

A film rendezője Alexandre Aja (Sziklák szeme, Tükrök, Piranha 3D, Szarvak), producere pedig Sam Raimi (Gonosz halott-trilógia, Pókember-trilógia, Pokolba taszítva, Vaksötét).
Hazai bemutató: 2019. július 11. elmarad.


Aladdin (2019) - IMAX plakát

Egy új élmény!

A film legutóbbi magyar előzetesét itt találod.

aladdin_p6.png


Az oroszlánkirály (The Lion King) - 2. magyar előzetes + plakátok

Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.

Az úttörő filmkészítési technológiát alkalmazó AZ OROSZLÁNKIRÁLY a hőn szeretett figurákat teljesen új módon vonultatja fel.

Hazai bemutató: 2019. július 18.lionking2019_720_3.png


Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) - magyar előzetes + plakátok

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi...

Sajnos a hazai bemutató (csak a hazai!) a korábban beharangozott 2019. novemberéről átkerült 2020. január 2-re.

update: Sonic kinézetének feljavítása, és az ezáltal okozott plusz utómunka tovább fog tartani, mintsem hogy a stúdió tartani tudja a novemberi bemutatót, így a premier átkerült februárra. Itthon egészen pontosan 2020. február 13-ra.sonic_720_3.png


X-Men: Sötét Főnix (Dark Phoenix) - 3. magyar előzetes + plakátok

Hazai bemutató: 2019. június 6.


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - magyar előzetes

Hazai bemutató: 2019. december 19.sw9_720_2.png


süti beállítások módosítása