látogató számláló

Éretlenségi (Booksmart) - magyar előzetes + plakát

Amy és Molly legjobb barátnők és rém szorgalmas tanulók. Iskolaéveiket végiggürcölték a jó eredményekért, ennek köszönhetően biztatóbb jövő előtt állnak, mint folyton bulizó társaik.
Ám a bizonyítványosztás előtti este a két elválaszthatatlan, rendszerezett életű lány egyszeriben rádöbben, hogy totálisan kimaradtak a szórakozásból. Hogy bepótoljanak négy évnyi elmaradt partizást egyetlen éjszaka alatt, őrült kalandra vállalkoznak, amihez nem lehet elég éretlennek lenni.

Olivia Wilde első rendezése május 30-tól látható a hazai mozikban.eretlensegi_720_2.png


Csaló csajok (The Hustle) - a magyar hangok

A CSALÓ CSAJOK-ban, ebben a kacagatató új vígjátékban Anne Hathaway és Rebel Wilson szélhámosnőket alakítanak; egyikük kisstílű, másikuk nagypályás. Egyesítik erőiket, és rászedik a férfiakat – hogy megszedjék magukat.


Az - Második fejezet (It: Chapter Two) - teaser trailer + plakát

Szeptemberben Pennywise visszatér! Akik felveszik vele a harcot: James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Bill Hader (Richie), James Ransone (Eddie), Isaiah Mustafa (Mike), Andy Bean (Stanley) és Jay Ryan (Ben); de visszatér a főszereplők gyermekkori változatát alakító Jaeden Martell (aki az első film idején még Jaeden Lieberher volt), Sophia LillisFinn Wolfhard, Jack Dylan GrazerChosen Jacobs, Wyatt Oleff és Jeremy Ray Taylor is.
Pennywise továbbra is Bill Skarsgård, a rendező pedig ismét Andy Muschietti. Hazai bemutató: 2019. szeptember 5.az2_trailer_premier.png


X-Men: Sötét Főnix (Dark Phoenix) - plakát

A film harmadik magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.


A Disney frissítette a mozis bemutatónaptárát 2027-ig

Kiderült, mikor lesznek újra Star Wars-filmek a Skywalker kora bemutatását követően, illetve az is, hogy az Avatar folytatásai tovább késnek.


Aladdin (2019) - plakátok

Egy új magyar, valamint három eredeti nyelvű posztert láthattok az alábbiakban. Egyébként egyre több tv szpot is érkezik az Aladdinhoz - lévén két hét múlva itt a premier -, valamint rövid filmklipeket is töltött már fel a Disney. Akit érdekelnek, itt nézheti meg őket.
Will Smith pedig Jimmy Fallonnál járt, és ízelítőt adott abból, hogy milyen is a "Jóbarát" (Friend Like Me) c. dal az ő felfogásában. Íme.


Pokémon - Pikachu, a detektív (Pokémon Detective Pikachu) - a magyar hangok

Tim (Justice Smith), a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu (hangja: Ryan Reynolds).
Tim az eltűnt apját keresi. Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

A világ egyik legismertebb animált figurája végre a filmvásznon, egy élőszereplős vígjátékban kapott főszerepet.
A lények teljesen reálisak, és tökéletesen illeszkednek az emberek világába: ettől válik a vígjáték igazán látványossá és különlegessé!


Rocketman - a magyar hangok

A ROCKETMAN egy nagyszabású zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről. A film azt a fantasztikus átalakulást követi nyomon, ahogyan a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár lesz Elton John néven. Az inspiráló történet – mely Elton legkedveltebb dalaira van felfűzve, a főszereplő Taron Egerton előadásában – nyomon követi a kisvárosi srácot azon az úton, melynek során a popkultúra egyik legikonikusabb figurájává nőtte ki magát.

A filmben Jamie Bell alakítja Elton állandó szövegíróját és szerzőtársát, Bernie Taupint, Richard Madden játssza Elton első menedzserét, John Reidet, Bryce Dallas Howard pedig Elton anyját, Sheila Farebrothert testesíti meg.


Pókember - Idegenben (Spider-Man: Far From Home) - 2. magyar előzetes

Ha még nem láttad a Bosszúállók: Végjátékot, és zavarnak a spoilerek, akkor nem ajánlott az előzetes megtekintése! De tényleg!pokember_idegenben_maxresdefault2.png

Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak, és a haverjaival európai utazásra indul.
De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, és könnyen lehet, hogy Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.

Az új Pókember-film a Hazatérés szellemében folytatódik. Fiatalos, laza és csupa vicc, de közben nagyon látványos, és jó néhány Bosszúálló közreműködik benne.

Az eredeti nyelvű trailert itt találod.


Pókember - Idegenben (Spider-Man: Far from Home) - trailer

Ha még nem láttad a Bosszúállók: Végjátékot, és zavarnak a spoilerek, akkor nem ajánlott a trailer megtekintése! De tényleg!
Az előzetes szinkronizált változatát itt találod.spiderman_farfromhome_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása