látogató számláló

Übergáz (Stuber) - 2. magyar előzetes + plakát

A visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut, aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkos nyomában. Nem kell sok idő, hogy rájöjjön: ez a megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi az épelméjűségét, az életét és az ötcsillagos értékelését is.

Az ÜBERGÁZ klasszikus modorú, de friss humorú korhatáros akció-vígjáték két ellentétes jellemű fickóról, akik teljesen képtelen helyzetben találkoznak – és csak egymásra számíthatnak.

Hazai bemutató: 2019. július 11.ubergaz_720.png


Angry Birds 2. - A film (The Angry Birds Movie 2) - 2. magyar előzetes

A madarak még mindig dühösek. Madársziget boldog lakói, és köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akar, és jó kedvre vágyik, de valami folyton közbejön, ami miatt kénytelenek csúzlit ragadni, és nagy dúlva-fúlva harcba szállni.
Csakhogy ezúttal nem a szokásos ellenfeleik miatt feszülnek a csúzligumik: egy másik szigeten ugyanis fészkel valaki, aki legalább olyan nagy bombákat dob, és legalább olyan jól céloz, mint bármelyik malacharcos: és bár egyikük sem érzi emiatt túl jól magát, malacok és madarak kénytelenek összefogni – ám a béke legalább annyi kalamajkát okoz, mint eddig a háború.

A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata:naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A filmváltozat első része hatalmas sikert aratott, világszerte több mint 350 millió dolláros jegybevételt csipegetett össze.

Hazai bemutató: 2019. augusztus 8.angrybirds2_720_2.png


A bűn királynői (The Kitchen) - magyar előzetes + plakát

A Hell's Kitchen New York legrosszabb hírű negyede – és nem véletlenül: ez a környék az ír maffia központja, a maffiózók országa. Egy helyi banda három tagját mégis letartóztatja az FBI – a nyomukba három család marad védtelenül és pénztelenül.
A három feleség azonban nem fogadja el a helyzetet. Nem hajlandóak elfogadni a kiszolgáltatottságot, a kezükbe veszik az ír maffia ügyeit, és meglepően hamar alkalmazkodnak a helyzethez. Az üzlet felvirágzik, ellenfeleik pedig kénytelenek megtanulni, hogy milyen az, amikor a fegyverek női kézbe kerülnek...

A Straight Outta Compton írója a DC Comics képregénye alapján három emlékezetes, vagány női figurát teremtett kemény gengszterfilmjéhez, melynek főszerepére három kiváló színésznőt válogatott össze. A kétszeres Oscar-díj jelölt Melissa McCarthy, az Emmy-díjas Tiffany Haddish és a Golden Globe-díjas Elisabeth Moss együtt lépnek a New York-i ír maffia élére.

Tervezett hazai bemutató: 2019. augusztus 22.bunkiralynoi_fb.png


Előre (Onward) - magyar előzetes

A (nem végleges) magyar változat főszerepeiben SpongyaBob két magyar hangja: Minárovits Péter és Baráth István.
Hazai bemutató: 2020. március 5.elore_fb.png


süti beállítások módosítása