látogató számláló

Pókember: Idegenben - az otthonodban

A Bosszúállók: Végjáték eseményeit követően Peter Parker (Tom Holland) úgy érzi, neki is kijár a pihenés, és hogy egy kicsit az átlagos tinédzserek mindennapjait élje, ne a barátságos, hős Pókemberét. Osztálytársaival európai utazásra indul, de a lazulásról és a romantikázásról szőtt álmai hamar szertefoszlanak, amikor megjelenik a színen Nick Fury (Samuel L. Jackson) és a segítségét kéri egy különös támadássorozat kapcsán. Pókember az elementálok legyőzésének érdekében szövetkezik a rejtélyes Mysterióval (Jake Gyllenhaal), csakhogy nem minden az, aminek látszik... Peternek szüksége lesz pókösztönére, ha túl akarja élni ezt a kalandot.


A láthatatlan ember (The Invisible Man) - trailer + magyar előzetes

Amit nem látsz, az nem árthat neked.
Az Emmy-díjas Elisabeth Moss (Mi, A szolgálólány meséje) a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Cecilia Kass egy erőszakos kapcsolat csapdájában vergődik egy gazdag és briliáns tudóssal, de egyszer csak úgy dönt, hogy megszökik éjnek évadján, és elrejtőzik. Tervében segítségére van a nővére, egy gyerekkori barát és annak tinédzser lánya.
Ám amikor Cecilia erőszakos exe öngyilkosságot követ el, és hatalmas vagyonának egy jelentős részét feleségére hagyja, Cecilia arra gyanakszik, hogy férje halála csak színjáték volt. Amikor a hátborzongató események sora halálos fordulatot vesz, és szerettei életét veszélyezteti, Cecilia elméje kezd megbomlani, miközben kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy kísérti őt valaki, akit senki sem lát...

A LÁTHATATLAN EMBER producere a horror műfaj kortárs mestere, Jason Blum, az író-rendező-executive producer pedig Leigh Whannel, aki a Fűrész sorozat egyik ötletgazdája, legutóbb pedig olyan filmeket rendezett, mint az Upgrade – Javított verzió és az Insidious: A gonosz lélek.

Hazai bemutató: 2020. február 27. invisible_man_720_2.png


Lelki ismeretek (Soul) - teaser trailer + plakát

A Pixar jövőre, az Előre c. alkotásuk bemutatója után bő három hónappal egy másik filmet is a mozikba küld. A Lelki ismeretek rendezője az Oscar-díjas Pete Docter (Szörny Rt., Fel!, Agymanók), társrendezője pedig Kemp Powers. A főszereplők hangját Jamie Foxx és Tina Fey szolgáltatja.

A film főszereplője Joe Gardner, egy középiskolai zenetanár, akinek az az álma, hogy egyszer valódi jazz-zenész legyen, ám úgy érzi, ez soha nem fog összejönni. Ám amikor álma végre megvalósulni látszik, hirtelen egy fantáziavilágban találja magát, ahol rákényszerül, hogy egy 22 nevű lélek társaságában elgondolkozzon azon, valójában mi is az a lélek. soul_2020_1000.png

Hazai bemutató: 2020. június 18. 2020. november 26. 2020. december 25.


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - 3. magyar előzetes + plakát

A trilógia, egyben a Skywalker saga befejező része 2019. december 19-től a mozikban! sw9_720_5.png


Az átok háza (The Grudge) - magyar előzetes

A gyilkos düh elől senki nem bújhat el. Egy gyerekét egyedül nevelő, magányos rendőrnő (Andrea Riseborough) is a közelébe kerül annak a titokzatos, természetfeletti erőnek, amely öldöklő dühöngésre kényszerít bárkit, aki addig pusztít maga körül, míg meg nem hal – és akkor a fertőzés tovább is lép egy újabb áldozatra.

A japán eredeti alapján készült Grudge trilógia a 2000-es évek legnagyobb horror sikere volt.
A sorozat a műfaj nagy szakértője, Sam Raimi bábáskodása mellett kel rémisztő, új életre.

Hazai bemutató: 2020. január 2. grudge_2020_720.png


Álom doktor (Doctor Sleep) - a magyar hangok

A ragyogás nem múlik el. A kisfiú, aki túlélte mindazt, amit apja művelt vele és családjával a magányos Szépkilátás Hotelben, felnőtt – de viseli az egykori traumák nyomát. Miután nagy nehezen kiverekszi magát az alkoholizmusból, egy hospice-házban talál munkát, ahol halálukra váló ápoltjai Álom doktornak becézik.
DannyTorrance (EwanMcGregor) tudja magáról, hogy különleges erők laknak benne. És ezek akkor támadnak fel, amikor találkozik egy lánnyal, aki az övéhez hasonló képességgel rendelkezik, csak sokkal erősebbel.
És a régi szellemek és a régi félelmek visszatérnek. A ragyogás erősebb, mint valaha… 

Stephen King végre megírta kultikus regénye, A ragyogás folytatását, amely még szerinte is „túl félelmetes” lett. A filmváltozat világsztárokat vet be, és szintén nem takarékoskodik a rémülettel.


Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - 2. trailer

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll. 

A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

Hazai bemutató: 2020. január 16. badboys3_hqdefault.png


Jégvarázs 2. (Frozen 2) - 4. magyar előzetes

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.

Minden idők legsikeresebb animációs filmje, a több Oscar-díjat nyert Jégvarázs folytatása 2019. november 21-től a mozikban!

A film korábbi magyar előzetesei itt, itt és itt tekinthetők meg. jegvarazs2_1000_4.png


süti beállítások módosítása