látogató számláló

Becsületes tolvaj (Honest Thief) - magyar előzetes + plakát

Egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

A film rendezője, Mark Williams producerként vált ismertté, nevéhez fűződik a Netflixen futó Ozark-sorozat, A könyvelő és a Java Heat – Tüzes pokol. A film főszereplője az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson (Férjek és feleségek, Schindler listája, A nyomorultak, Star Wars – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Elrabolva, Éjszakai hajsza, Fehér pokol). Partnerei a filmben mások mellett Kate Walsh (A Grace klinika, Fargo-sorozat, Egy különc srác feljegyzései), Jai Courtney (Die Hard – Drágább mint az életed, A beavatott, Suicide Squad – Öngyilkos osztag, Terminátor: Genisys) és Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja, Copland, Még drágább az életed).

Tervezett hazai bemutató: 2020. október 8. honest_thief_720.png


Hab - előzetes + plakát

Van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán (Kerekes Vica) valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait – és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak.
A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz – ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt (Mátray László), aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát.
Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is...

A különleges látványvilágú, kedves és sziporkázóan ötletes romantikus vígjáték az élet legfontosabb dolgairól mesél: a szerelemről, a hazugságról és a jó tejszínhabról.

Országos bemutató: 2020. szeptember 10. hab_720.png


Nagypapa hadművelet (The War with Grandpa) - magyar előzetes + plakátok

Ed, családja unszolására beköltözik a lányáékhoz, ezzel akaratlanul is kitúrva középső unokáját, Petert a szobájából. A padlásra száműzött fiút persze nem kell félteni, úgy dönt, felveszi a kesztyűt nagyapja ellen, és visszaszerzi azt, ami az övé. Amire Peter nem számít, hogy egy meglehetősen harcedzett öregúrral sodorta össze a sors.
Robert Kimmel Smith nagy sikerű, azonos címet viselő regényének adaptációja egy nagyapa és unokája közti párharcra koncentrál.

Robert De Niro legújabb – egyébként 2017-ben forgatott, csak a Weinstein-botrány miatt többször elhalasztott – nagypapás vígjátéka 2020. szeptember 17-én mutatkozik be a hazai mozikban. the_war_with_grandpa_720_2.png


Az új mutánsok (The New Mutants) - plakátok

Hazai bemutató: 2020. szeptember 3.


Mindig az ördöggel (The Devil All The Time) - magyar előzetes + plakát

Vannak akik arra születnek, hogy eltemessék őket. Az ohioi Knockemstiffben és a szomszédos erdőkben baljós alakok - egy szentségtelen pap (Robert Pattinson), egy furcsa pár (Jason Clarke és Riely Keough), valamint egy tisztességtelen seriff (Sebastian Stan) - gyűlnek össze a fiatal Arvin Russell (Tom Holland) körül, miközben ő a saját és családja életét fenyegető ördögi erőkkel küzd. A film a II. világháború és a vietnámi háború közötti időszakban játszódik, és a rendező, Antonio Campos lenyűgöző és horrorisztikus képet fest az igazak és a korruptak közötti harcról a MINDIG AZ ÖRDÖGGEL című filmben. További szereplők Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett és Pokey LaFarge. Az izgalmas és finoman szőtt történet Donald Ray Pollock díjnyertes regényén alapszik.

Premier: 2020. szeptember 16. the_devil_all_the_time_720.png


Tenet - plakátok

Hazai bemutató: 2020. augusztus 26.

tenet_p5_1.png


Mulan (2020) - 3. magyar előzetes + plakátok

Az elismert rendező, Niki Caro kelti most életre Kína legendás harcosának történetét a Disney MULAN című filmjében. A rettenthetetlen fiatal lány mindent kockára tesz a családjáért és hazájáért, így válik belőle az egyik legnagyobb harcos, aki valaha született Kínában.

Hazai bemutató: 2020. szeptember 10. mulan_2020_1000.png


B-WEB: 2020. augusztusi megjelenések

Íme a B-WEB augusztusi DVD/BD kínálata.


süti beállítások módosítása