látogató számláló

Greenland - Az utolsó menedék (Greenland) - magyar előzetes + plakát

Egy hatalmas méretű üstökös közelít a Föld felé, amely az emberiség teljes pusztulását okozhatja. A totális káosz, és tömeges pánik közepette John Garrity (Gerard Butler) is menekülésre kényszerül családjával. Az elszánt férfi csak egy dolgot akar: biztonságban tudni feleségét (Morena Baccarin) és kisfiát. A végzetes, apokaliptikus katasztrófa árnyékában Garrity bármire képes, hogy eljuttassa szeretteit a Föld utolsó, védelmet nyújtó menedékére.

Gerard Butler ismét együtt dolgozott a nagy sikerű Támadás a Fehér Ház ellen széria 3. részének rendezőjével, hogy egy rendkívül látványos, minden pillanatában izgalmas katasztrófafilmmel nyűgözzék le a nézőket. Az izgalmas fordulatokban bővelkedő akció-thriller további szerepeiben: Morena Baccarin (Deadpool), Scott Glenn (A bárányok hallgatnak, Lánglovagok), és Roger Dale Floyd (Álom doktor).

Hazai bemutató: 2020. szeptember 24. greenland_movie_1000.png


007 Nincs idő meghalni (No Time to Die) - 2. trailer + plakát

Bond otthagyta a titkosszolgálatot és élvezi az életet Jamaicán. Nyugalmának vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter, és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul, s a 007-es egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevő nyomába ered.

A filmet eredetileg áprilisban mutatták volna be, de sajnos a koronavírus-járvány közbeszólt, így a 007 Nincs idő meghalni premierjét novemberre halasztották. A stúdió még mindig ezzel a bemutatóval számol, így a hazai premier tervezett dátuma továbbra is 2020. november 19.

update: A film új hazai premierdátuma 2021. április 1.no_time_to_die_maxresdefault.png


Halál a Níluson (Death on the Nile) - magyar előzetes + plakát

A 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen után Kenneth Branagh ismét Agatha Christie méltán híres magándetektívje, Hercule Poirot bőrébe bújik, hogy felgöngyölítsen egy újabb gyilkossági ügyet. További szereplők: Gal Gadot, Armie Hammer, Emma Mackey, Annette Bening, Rose Leslie, Letitia Wright, Tom Bateman, Jennifer Saunders, Sophie Okonedo, Russell Brand, Ali Fazal és Dawn Frenchdeath_on_the_nile_1000_2.png

Tervezett hazai bemutató: 2020. október 22. 2020. október 15. 2020. december 17. 2021.


Jurassic World: Krétakori tábor (Jurassic World: Camp Cretaceous) - 2. magyar előzetes + plakát

Nem sokkal az első után meg is érkezett a Jurassic World: Krétakori tábor c. animációs sorozat új előzetese, amely szeptember 18-tól lesz elérhető a Netflix kínálatában. Mint korábban is írtuk, a széria főszereplője hat tizenéves lesz, akik a 2015-ös Jurassic World eseményei idején pont nem arrafelé tartózkodnak a Nublar-szigeten, ahol Owen Grady (vagyis Chris Pratt karaktere) és a többiek, hanem tőlük távol, a sziget másik felében táboroznak.
Amikor az állatok kiszabadulnak és megkezdődik az evakuáció, a gyerekek abban a helyzetben találják magukat, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni a "külvilággal", és csupán egymásra számíthatnak, ha életben akarnak maradni. jw_campcretaceous_720.png


Az új mutánsok (The New Mutants) - a magyar hangok

A 20th Century Studios és a Marvel Entertainment filmjében egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.


A Bly-udvarház szelleme (The Haunting of Bly Manor) - szinkronizált + feliratos teaser + plakát

A Bly-udvarház szelleme a 2018-as horrorsorozat, A Hill-ház szellemének a folytatása. Az új fejezet, amely október 9-től látható, a Bly-udvarház és annak élő és elhunyt lakóinak életébe enged bepillantást. A Bly-udvarház szelleme főbb szerepeiben megtalálható Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith és Amelia Eve.

A Bly-udvarház szelleme Henry James A csavar fordul egyet c. 1898-as regényén alapszik, és a sorozat író-rendezője, Mike Flanagan A Hill-ház szelleménél is ijesztőbb szériát ígér.
A regényt egyébként rengetegszer feldolgozták már; ezek közül a legismertebb az 1961-es Az ártatlanok c. film, a legutóbbi pedig a 2020-as The Turning Finn Wolfhard és Mackenzie Davis főszereplésével, amely nem nyűgözte le túlzottan sem közönséget (IMDB: 3,8), sem a kritikusokat (Rotten Tomatoes: 11%), és persze a pénztáraknál is csúnyán elhasalt (büdzsé: 14 millió $, amerikai bevétel: 15,5 millió $, globális bevétel: 18,6 millió $). the_haunting_of_bly_manor_720.png


süti beállítások módosítása