látogató számláló

Halálos iramban 9. (Fast & Furious 9) - magyar előzetes + plakátok

Az eredeti nyelvű változatot ide kattintva tudjátok megtekinteni; a koncertet pedig, amelyen bemutatták az előzetest, itt találjátok.

A Halálos iramban 9. 2020. május 21-én 2021. április 1-én 2021. május 27-én érkezik a hazai mozikba. ff9_720_3.png


Halálos iramban 9. (Fast & Furious 9) - trailer + plakátok

Megérkezett a Halálos iramban legújabb részének előzetese, amelyet nem csak szimplán feldobtak a netre, hanem - ahogy azt korábban ígérték - egy koncertet is szerveztek az esemény köré.
A Halálos iramban 9. hazai bemutatója 2020. május 21-én 2021. április 1-én 2021. május 27-én esedékes. ff9_maxresdefault.png


Hang nélkül 2 (A Quiet Place Part II) - Super Bowl spot

Az otthonukban történt halálos eseményeket követően az Abbott családnak a külvilág borzalmaival kell szembesülnie, miközben tovább küzdenek a túlélésért – a legnagyobb csendben. Miután arra kényszerülnek, hogy nekivágjanak az ismeretlennek, gyorsan ráeszmélnek, hogy nem csak a hangra vadászó szörnyek jelentenek fenyegetést a homokösvényen túl...

A korábbi előzetes magyar változata itt található. Hazai bemutató: 2020. március 19. 2020. szeptember 3. 2021. április 22. hang_nelkul_2_maxresdefault_2.png


Sötét vizeken (Dark Waters) - magyar előzetes + plakát

Robert Bilott céges jogász, aki nagyvállalatokat véd nagy hatékonysággal. Egy nap felkeresi egy farmer, akit imádott nagyanyja küldött hozzá, hogy segítsen neki. Bilott hamarosan rájön, hogy a DuPont vegyi vállalat évek óta mérgezi egy kisváros ivóvizét, amitől több száz állat pusztult el és a helyi lakosokat is mérgezi. Az ügyvéd kilátástalannak tűnő küzdelembe kezd a kisemberek védelmében a hatalmas nagyvállalat ellen. A világ egyik legnagyobb vegyi gyára ellen vívott jogi küzdelem tétje, hogy a számos rejtélyes megbetegedés és haláleset, valamint az évtizedeken át tartó ivóvíz-szennyezés ténye napvilágra kerüljön. Az ügyvéd az igazság kiderítése érdekében kockára tesz mindent, a karrierjét, a családja és a saját biztonságát is.

Hazai bemutató: 2020. február 27. dark_waters_720.png


Talpig fegyverben (Guns Akimbo) - magyar előzetes + plakát

Miles egy átlagos srác, aki teljesen átlagos életet él, utálja a munkáját és még fülig szerelemes az ex-barátnőjébe, Novába. Csak a televízióból értesül arról, mi folyik a városban, ahol is egy online banda, a SKIZM teljesen ismeretlen embereket kényszerít vérre menő gladiátorharcra. Egy napon aztán Miles a dolgok sűrűjében találja magát, amikor is a SKIZM felkeresi őt, mindkét tenyerébe pisztolyt szögel és azt az utasítást osztják rá, hogy ölje meg a játék történetének legjobbját, Nixet.

Hazai bemutató: 2020. március 5. guns_akimbo_720.png


Pénteken jön a Halálos iramban 9 előzetese, de addig is itt egy kis kedvcsináló

A trailer premierje magyar idő szerint péntek este 9 óra után esedékes. fast9_maxresdefault.png


Az új mutánsok (The New Mutants) - 2. magyar előzetes + plakát

A 20th Century Studios és a Marvel Entertainment filmjében egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.

Hazai bemutató: 2020. április 2. 2020. augusztus 27. 2020. szeptember 3. new_mutants_720_2.png


süti beállítások módosítása