látogató számláló

Lelki ismeretek (Soul) - plakát

Íme a Pixar következő filmjének új plakátja, rajta a megváltozott (és a Disney+-ra átkerült) premier dátumával.
A hazai mozibemutató viszont – ha minden jól megy – nem marad el: ez szintén 2020. december 25-én esedékes. soul_2020_1000_5.png

A Lelki ismeretek magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg.


Kritika: Becsületes tolvaj (Honest Thief)

Liam Neeson kálváriája.

2020 nem a mozirajongók éve. A járványhelyzet miatt nagyon sok film premierjét halasztják el, és aki tényleg a mozi varázslatos közegében akarja átélni a 2020-as filmfelhozatalt, az idén nem nagyon válogathatott jó filmek között. De lássuk, a Becsületes tolvaj a jó vagy a rossz alkotások táborát erősíti!


Jurassic World: Krétakori tábor - 2. évad (Jurassic World: Camp Cretaceous) - teaser

Mint bizonyára tudjátok, a Jurassic World: Világuralom premierjét nemrég elhalasztották. Ám a film bemutatásáig sem kell kibírnunk a franchise nélkül, ugyanis 2021-ben érkezik a Netflixre a nemrég debütált Jurassic World: Krétakori tábor 2. évada. Íme az első kedvcsináló. jw_campcretaceous_s2_720.png


Boszorkányok (The Witches) - magyar előzetes + plakát

Boszorkányok pedig vannak! Szerencsére!
Egy elárvult kisfiú kénytelen a távoli vidéken élő nagymamájához (Octavia Spencer) költözni – és együtt ismerkednek össze néhány nagy elegáns, különleges, és megtévesztően kedves nővel: akikről hamar kiderül, hogy boszorkányok.
Amikor pedig a nagyi menteni próbálja az unokáját, pont arra a helyre keverednek, ahol a Legfőbb Boszorkány (Anne Hathaway) összegyűjtötte az összes kolléganőjét, mert van egy szörnyű terve. Mit tehet egy eszes kissrác, ha rengeteg boszorkány közé keveredik? Hősünknek fogalma sincs: de megpróbálja feltalálni magát.
A mozgalmas és ötletes történetet igazi angol humor szövi át.

A legszellemesebb angol furamese író, a Charlie és a csokigyár, a Matilda, A barátságos óriás vagy A fantasztikus Róka úr eredetijének kiagyalója írta a Boszorkányok alapját is, amelyből az Oscar-díjas Robert Zemeckis, a Vissza a jövőbe-trilógia és a Forrest Gump rendezője készített sztárparádés filmet.
A főszerepben a boszorkányos szépségű Anne Hathaway!

Tervezett hazai bemutató: 2020. november 5.  the_witches_2020_720.png


Mank - feliratos teaser

Herman J. Mankiewicz (Gary Oldman), a cinikus társadalomkritikus és alkoholista forgatókönyvíró új megvilágításba helyezi az 1930-as évek Hollywoodját, miközben igyekszik befejezni Orson Welles (Tom Burke) Aranypolgárának forgatókönyvét.

Főszerepben az Oscar-díjas Gary Oldman, Amanda Seyfried, Tuppence Middleton, Lily Collins, Tom Burke és Tom Pelphrey. Rendezte David Fincher.

Premier: 2020. december 4. mank_720.png


The Addams Family 2 - beharangozó + plakátok

Egy folytatás. Milyen eredeti.

A tervek szerint jövő októberben érkezik a mozikba a 2019-es Addams Family - A galád család c. animációs film folytatása. Íme az első kedvcsináló és a poszterek. addams_family_2_maxresdefault.png


Post Mortem - előzetes

Az első világháború véget ért. A spanyolnátha járvány lecsendesedett.
De sok halott temetetlenül maradt, és ők a mi világunkban rekedtek. És egyre dühösebbek, amiért nem találnak nyugalmat.
1918 fagyos telén Tomás (Klem Viktor) a fiatal vándorfotós abból próbál megélni, hogy halottak utolsó fényképét készíti el a családjuk körében. Egy tízéves kislány hívására eljut egy kis faluba, ahol szokatlanul sok munkája akad, és egyre több természetfölötti jelenséggel találkozik. A kísértetek közölni akarnak vele valamit, és ő elhatározza, hogy kideríti, mi a céljuk. De veszélyes terepen jár: minden rossz mozdulat egy új, az előzőnél is vadabb támadást vált ki.
A kísértetek nem akarnak békében élni az élőkkel.

Az első igazi magyar horror egy különleges korban, különleges helyszínen játszódik, és elképesztő vizuális effektusokkal, valamint mindig új fordulatot tartogató forgatókönyvvel rémíti és lepi meg nézőit.

Bergendy Péter (A vizsga, Trezor) új filmjének országos bemutatója 2021. januárjában 2021. október 28-án esedékes. post_mortem_720.png


Elhalasztották a Jurassic World: Világuralom bemutatóját, viszont megérkezett az első poszter

Ahogy azt már megírtuk a Jurassic World-trilógiát lezáró Jurassic World: Világuralom bemutatóját 2021. június 11-ről 2022. június 10-re halasztotta a stúdió. Cserébe viszont kaptunk egy posztert a filmhez. (A plakát után Colin Trevorrow író-rendező tweetje is megtekinthető.) jw3_poster_1080.png

A hazai bemutató új dátuma 2022. június 9.


Kutyák és macskák 3. - A mancs parancs (Cats & Dogs 3: Paws Unite) - magyar előzetes

A kutyák és macskák között teljes a béke. Jól képzett különleges ügynökeik titkos támaszpontjaikról ellenőrzik, hogy ne legyen olyan vadmacska vagy szédült eb, amelyik megzavarja az évszázados háborút követő törékeny nyugalmat.
De amikor egy rejtélyes főgonosz különlegesen rafinált tervével mégis egymásnak ugrasztja őket, tehetetlenek: csak egy lusta blöki és egy tériszonyos házicica marad, aki megkeresheti a titokzatos Pablót, a félelmetes, világuralomra törő kakadut. Ráadásul nemcsak a főgonosz hollétét kell kiszagolniuk, hanem a saját, tizenéves gazdáik problémáit is nekik kell megoldaniuk.

A nagysikerű filmek harmadik részében ismét beszélő kutyák és macskák csinálnak furcsa, vicces és különleges dolgokat – úgy, hogy a gazdáiknak fogalma sincs semmiről!
Játékos, szellemes és szőrös vígjáték állatbarátoknak, állatoknak és általában az egész családnak.

Tervezett hazai bemutató: 2020. november 12. 2020. december 11. kutyak_es_macskak_3_maxresdefault.png


Free Guy - 2. trailer + plakát

A Twentieth Century Fox nagyszabású kaland-vígjátékában egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján… amíg még nem késő.

A korábbi előzetes magyar változata itt tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2020. december 10. 2021. free_guy_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása