látogató számláló

Senki (Nobody) - a magyar hangok

Hutch Mansell (az Emmy-díjas Bob Odenkirk – Better Call Saul, Breaking Bad) az a fickó, akit észre sem veszel. Kertvárosi apuka, mellőzött férj, jellegtelen szomszéd. Egy senki.
Amikor egy éjszaka két tolvaj betör az otthonába, az incidens belobbanja Hutch ismeretlen, régóta forrongó dühét, és olyan brutális útra löki, amely nehezen elfojtott sötét titkokat hoz a felszínre...
A film producerei Kelly McCormick (Atomszőke, Halálos iramban: Hobbs és Shaw és Deadpool 2) és David Leitch (Atomszőke, Halálos iramban: Hobbs és Shaw és Deadpool 2; valamint a John Wick társrendezője). A rendező Ilya Naishuller, a Hardcore Henry író-rendező-producere, a forgatókönyvet írta Derek Kolstad, aki a John Wick sorozat sztorifelelőse.

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy bár a Senki című filmből még egyetlen képkockát sem lepleztek le, a hazai forgalmazó volt olyan rendes és elküldte a szinkronhangok listáját. (Igazság szerint már bő két hete...)
Valószínűleg az előzetes sincs már messze, ugyanis a film a héten megkapta az előzetes korhatárt.
Tervezett hazai bemutató: 2021. február 18. 2021. március 4. 2021. április 1. A film tervezett hazai bemutatódátumáról ide kattintva tudsz tájékozódni.

update (2020. 12. 10.): Megérkezett az első előzetes – magyarul is.

nobody_620.png


Freaky - a magyar hangok

Támad a testcserés terror a Blumhouse új horror-vígjátékában, ahol egy tinicsaj cserél testet egy könyörtelen sorozatgyilkossal.
A 17 éves Millie Kessler (Kathryn Newton – Szűzőrség, Hatalmas kis hazugságok) nem szeretne mást, csak valahogy túlélni a Blissfield gimi folyosóin a menő csajok és srácok kegyetlenkedéseit. Ám amikor a város hírhedt sorozatgyilkosa, a Böllér (Vince Vaughn) őt szemeli ki új áldozatának, akkor egyből elfelejti a gimi utolsó évének minden nyűgét.
A Böllér misztikus, ősi tőre az oka, hogy gyilkos és leendő áldozata egymás bőrében kötnek ki, és Millie-nek 24 órája van visszaszerezni a testét, mielőtt a csere véglegessé válik, és a lány örökre egy középkorú elmebetegben ragad. Csak az a gond, hogy Millie most egy böhöm pszichopata, aki után embervadászat zajlik városszerte, miközben a Böllér egy tinilány, aki a közelgő szalagavatón élheti ki gyilkos hajlamait.
A barátok – az ultratudatos Nyla (Celeste O’Connor – Szellemirtók: Az örökség), az ultradivatos Joshua (Misha Osherovich – Az aranypinty) és az ultrahelyes srác, Booker (Uriah Shelton – Kalandorok kapuja) – segítségével Millie versenyt fut az idővel, hogy feloldja az átkot, miközben a Böllér rájön, hogy egy gimis csaj teste tökéletes álca egy kis szalagavatós henteléshez...

Christopher Landon író-rendező (Boldog halálnapot!, a Parajelenségek-sorozat) mesésen zakkant elméjének terméke ez az éjfekete horrorkomédia egy eszelős szökevényről, egy szeles szőke lányról, és a gimnáziumi lét brutális valóságáról. A film producere Jason Blum (Halloween, A láthatatlan ember).


Post Mortem - plakát

A film előzetesét itt tudod megtekinteni. Az országos bemutató 2021. januárjában 2021. október 28-án esedékes. post_mortem_1000.png


A kapitány küldetése (News of the World) - magyar előzetes + plakát

A Universal Pictures mutatja be Tom Hanks főszereplésével A KAPITÁNY KÜLDETÉSE című filmet. A megható történetet Paulette Jiles bestsellere alapján írta és rendezte Paul Greengrass (a Bourne-filmek, United 93), aki a 2013-as Oscar-jelölt Phillips kapitány után ismét együtt dolgozik Tom Hanksszel - és ismét egy kapitányos filmen.

Öt évvel az amerikai polgárháború után az özvegy Jefferson Kyle Kidd kapitány (Hanks), három háború veteránja városról városra jár, és igaz történeteket mesél: elmondja a híreket elnökökről és királynőkről, dicső viszályokról, pusztító katasztrófákról és lenyűgöző kalandokról, szerte a nagyvilágból. A texasi prérin találkozik Johannával (Helena Zengel – Kontroll nélkül), egy 10 éves lánnyal, akit hat évvel korábban fogadott be a kiowa törzs, és sajátjukként nevelték. Johanna ellenséges a világgal, amelyet még nem tapasztalt meg, és most akarata ellenére visszaadják vér szerinti nagynénjének és nagybátyjának. Kidd vállalja, hogy elviszi a gyermeket oda, ahová a törvény szerint tartozik. Miközben több száz mérföldet utaznak a könyörtelen vadonon át, a párosnak szörnyű természeti - és emberi - akadályokat kell leküzdeniük, miközben keresik azt a helyet, amelyet otthonnak nevezhetnek...

Tervezett hazai bemutató: 2021. február 4. A film a mozik helyett a Netflix kínálatában debütál 2021. február 10-én. news_of_the_world_1280_3.png


Gyilkos Halloween (Halloween Kills) - kedvcsináló #2

Ha ez egy normális év lenne, már 14 napja nézhetnénk a mozikban a Halloween-széria következő felvonását. Ám az élet közbeszólt, és a trilógia maradék két része egy-egy évet csúszik, így a Gyilkos Halloweenra 2021. október 14-ig kell várni, az egyelőre magyar címmel nem rendelkező záróepizódra, a Halloween Ends-re pedig 2022. október 13-ig. halloween_kills_maxresdefault_2.png
De azért a stúdió próbálja fenntartani az érdeklődést – no meg a napokban aktuális is a téma...


Játék: nyerj családi belépőt a "Trollok a világ körül" című film vetítésére!

Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas, és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel.
A nagysikerű animációs film várva várt folytatása összehozza a különféle zenei műfajokat, a poptól a countryn át a hip-hopig; a kemény rocktól a funkon át a K-popig, az elektronikus tánczenéről nem is beszélve!

A Trollok a világ körül című filmre most két darab, négy fő részére szóló családi belépőt sorsolunk ki a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


B-WEB: 2020. novemberi megjelenések

Íme a B-WEB novemberi kínálata.


Freaky - kedvcsináló

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2020. november 26. 2021. február 25. freaky_maxresdefault.png


Az éjféli égbolt (The Midnight Sky) - szinkronizált + feliratos előzetes + plakát

Az emberiség a végsőkig kitart.

A posztapokaliptikus mese a magányos sarkvidéki kutató, Augustine (George Clooney) történetét követi nyomon. Augustine mindent megtesz azért, hogy megállítsa Sullyt (Felicity Jones) és a többi űrhajóst, hogy visszatérjenek a Földre, ahol távollétük alatt rejtélyes, globális katasztrófa történt. Clooney rendezte a Lily Brooks-Dalton elismert regénye, az Éjféli napfény alapján készült filmet. További szereplők David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir és Tiffany Boone.

Premier: 2020. december 23. midnight_sky_720.png


Free Guy - 2. magyar előzetes

A Twentieth Century Fox nagyszabású kaland-vígjátékában egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján… amíg még nem késő.

Tervezett hazai bemutató: 2020. december 10. 2021. free_guy_720_2.png


süti beállítások módosítása