látogató számláló

WandaVision - EW címlap + képek

A Marvel Filmes Univerzum elsőként debütáló Disney+-os sorozata – melynek forgatása állítólag a napokban fejeződött be – már a kanyarban van. Bár egy szeptemberi Disney+ promó még idénre ígérte, egyes pletykák szerint minden esély megvan rá, hogy csak januári bemutató legyen belőle. (Az Entertainment Weekly új cikke konkrétan téli premiert említ.)
Minden esetre egy előzetest már kaptunk az egyébként hatszor egyórás játékidejű sorozathoz, és a már említett Entertainment Weekly tegnap exkluzív képeket is bemutatott, illetve a decemberi számának borítójára is a WandaVision címszereplőit tette. wandavision_ew_cover_1000.png

Kevin Feige, a Marvel Studios atyaúristene azt is elárulta, hogy a sorozat közvetlenül felvezeti a 2022-re tervezett Doctor Strange in the Multiverse of Madness c. filmet, melyben Benedict Cumberbatch mellett Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkánya is fontos szerepet kap majd.

update (2020. 11. 12.): Kiderült a premier dátuma: 2021. január 15.


Szuperagy (Superintelligence) - trailer + magyar előzetes + plakátok

Egy tipikus háziasszonnyal sosem történik semmi – és Carol (Melissa McCarthy) meghökkentően tipikus háziasszony – volt eddig. De most egyre furcsább dolgok történnek vele.
Először visszabeszél neki a tévéjé, azután beszól a telefonja, majd végül a mikrohullámú sütője is szemtelenkedni kezd vele, és ő persze azt hiszi, valaki viccelni próbál vele. Vagy esetleg megőrült kicsit.
Pedig a helyzet még ennél is súlyosabb: a világ első szuperintelligenciája őt választotta kísérleti alanyául, hogy megvizsgálja a kimeríthetetlen gépagy hatását az emberekre: hogy aztán a tanulságok leszűrése után átvegye a hatalmat a Földön. Nincs olyan terminátor, amely meg tudná állítani a szörnyen okos tervet… legfeljebb egy kedélyes, duci és nagyon elszánt háztartásbeli. 

Melissa McCarthy, aki a Koszorúslányoktól a Női szervek-en át A partiállat-ig számtalanszor bebizonyította már, milyen vicces tud lenni, végre visszatér kedvenc műfajához, és régi alkotótársaival együtt ismét  egy őrült komédiát forgatott.

A Szuperagy az USA-ban az HBO Maxon debütál, mégpedig november 26-án, de néhány országban a mozikban is látható lesz. (A ma megszavazott szigorításokat megelőzően a film magyarországi premierjét 2020. december 10-re tervezték. Hogy végül mikor kerül bemutatásra, azt egyelőre nem tudjuk.) 

update (2020. 11. 30.): Tervezett hazai bemutató: 2021. december 17. szuperagy_pic01.png


süti beállítások módosítása