látogató számláló

A Mitchellék a gépek ellen (The Mitchells vs. The Machines) - magyar előzetes

Korábbi címén: Teljes kikapcsolódás (Connected)

Nincs veszélyesebb annál, mintha valaki egy hétköznapi család tagja: a filmekben mindig ők kerülnek veszélybe, ők keverednek borzasztó kalandokba, és nekik kell megmenteniük a világot. Márpedig Mitchelléknél nincs átlagosabb família. Szeretik egymást, de rendetlenek; nem tudnának meglenni egymás nélkül, de folyton tépik egymást. Amikor viszont a világ összes digitális ketyeréje fellázad az emberiség ellen, úgy alakul, hogy nekik kell félbeszakítaniuk a nyaralásukat, hogy megmentsék a Földet.
Gonosz mobiltelefonok, bevadult önvezető autók és bosszúra éhes kenyérpirítók ellen szállnak harcba. Csak két meghibásodott robot és egy elhízott kutyus van a segítségükre: ha egymást kibírják, mindenki mást is megmenthetnek – mindössze ennyi a tét.

A Pókember – Irány a pókverzum-ért Oscar-díjjal jutalmazott, de a Lego kaland-okat, a Lego Batman-t valamint a Derült égből fasírt két részét is filmre álmodó rendező-producer páros újabb agymenése ismét látványos ötletparádé, csupa sziporkázó vizuális és szövegpoén – amelyet gyerekek, felnőttek és a többiek is élvezni fognak.

Tervezett hazai bemutató: 2020. szeptember 17. A film a mozik helyett a Netflix kínálatában debütál 2021. április 30-án. connected_720_2.png


Scooby! (Scoob!) - végső trailer + magyar előzetes + plakát

Vannak sztárok. Vannak (kevesebben) szupersztárok. És van (az egyetlen és utánozhatatlan) Scooby.
E film nemcsak azt beszéli el, hogy hogyan lett a beszélő és majdnem okos dán dog kölyök egy bizonyos Bozont legjobb barátja, hanem azt is, hogy miképpen lettek ők és új barátaik a természetfeletti bűn állhatatos üldözői – hogy végül szembenézzenek minden idők legnagyobb, leggonoszabb főgonoszával, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra.
Borzasztó terve megvalósulását csak Scooby és Bozont akadályozhatja meg!

A Frédi és Béni alkotóitól származó banda, Bozont, Scooby-Doo, Vilma, Diána és Fred 1969 óta gyerekek és felnőttek kedvence: most végre elkészült az első, egész estés, animált moziváltozat – még viccesebb, még látványosabb és még Scoobybb, mint valaha!

Hazai bemutató: 2020. május 14.

update (2020. 04. 22.): A film mozibemutatója világszerte elmarad, helyette a VOD-szolgáltatók kínálatában debütál 2020. május 15-én.
update (2020. 06. 22.): Hazai bemutató mégis lesz, mégpedig 2020. augusztus 20-án
update (2020. 06. 29): Előrébb került a hazai bemutató: az új dátum 2020. július 23. scooby_1000_4.png


Trollok a világ körül (Trolls World Tour) - a magyar hangok

Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas, és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel.
A nagysikerű animációs film várva várt folytatása összehozza a különféle zenei műfajokat, a poptól a countryn át a hip-hopig; a kemény rocktól a funkon át a K-popig, az elektronikus tánczenéről nem is beszélve!


Hang nélkül 2 (A Quiet Place Part II) - a magyar hangok

Az otthonukban történt halálos eseményeket követően az Abbott családnak a külvilág borzalmaival kell szembesülnie, miközben tovább küzdenek a túlélésért – a legnagyobb csendben. Miután arra kényszerülnek, hogy nekivágjanak az ismeretlennek, gyorsan ráeszmélnek, hogy nem csak a hangra vadászó szörnyek jelentenek fenyegetést a homokösvényen túl...


Artemis Fowl - trailer + plakát

A 12 éves Artemis Fowl felmenői egytől-egyig valóságos bűnözőzsenik. A fiú apja nyomát keresi, aki rejtélyes körülmények között tűnt el. Hűséges komornyikja társaságában Artemis felfedez egy ősi, földalatti civilizációt; egy technológiailag előrehaladott világot, amit tündérek népesítenek be. Miután arra a következtetésre jut, hogy apja eltűnéséhez köze van e titkolózó, zárkózott tündérvilágnak, a ravasz Artemis veszélyes tervet eszel ki – oly veszélyeset, amely végül kockázatos elmeháborúba sodorja a mindenható tündérekkel.

Eoin Colfer fantasyregény-sorozatából Kenneth Branagh, a Thor és a Hamupipőke rendezője készített filmet.

Az előző trailer itt tekinthető meg, annak magyar változata pedig itt.
Hazai bemutató: 2020. május 28. 

update (2020. 04. 03.): Az Artemis Fowl mozis bemutatója világszerte elmarad. Helyette a Disney+-on debütál a film. artemisfowl_maxresdefault.png


Mint egy főnök (Like a Boss) - a magyar hangok

Két rámenős barátnő, akik együtt építették fel rohamosan feltörekvő kozmetikai cégüket, kap egy olyan kivásárlási ajánlatot, ami próbára teszi barátságukat. Hirtelen azok a különbségek, amelyeknek köszönhetően eddig ők voltak a tökéletes furcsa pár, egymás ellen fordítják őket, veszélybe sodorják az üzletüket, és a személyes kapcsolataikat.


süti beállítások módosítása