látogató számláló

Végtelen (Infinite) - trailer + plakát

Egy férfi, aki évekig azt hitte, hogy hallucinációk gyötrik, rájön, hogy valójában egyike az örökkévaló lelkeknek, akik a volt életeik összes emlékeivel reinkarnálódnak, és ezáltal az idők során különleges képességekre tudnak szert tenni. Ám hősünknek hiányzik néhány múltbéli emléke, és időben vissza kell szereznie azokat, hogy akcióba lépjen, mielőtt egy szakadár örökkévaló elpusztítja a világot.

A főbb szerepekben Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Liz Carr, Toby Jones és Dylan O'Brien látható. A rendező Antoine Fuqua (A védelmező, Mélyütés, A hét mesterlövész-remake). infinite_pic01.png

Hazai bemutató: 2021. szeptember 9. törölve.


Szuperagy (Superintelligence) - a magyar hangok

Egy tipikus háziasszonnyal sosem történik semmi – és Carol (Melissa McCarthy) meghökkentően tipikus háziasszony – volt eddig. De most egyre furcsább dolgok történnek vele.
Először visszabeszél neki a tévéje, azután beszól a telefonja, majd végül a mikrohullámú sütője is szemtelenkedni kezd vele, és ő persze azt hiszi, valaki viccelni próbál vele. Vagy esetleg megőrült kicsit.
Pedig a helyzet még ennél is súlyosabb: a világ első szuperintelligenciája őt választotta kísérleti alanyául, hogy megvizsgálja a kimeríthetetlen gépagy hatását az emberekre: hogy aztán a tanulságok leszűrése után átvegye a hatalmat a Földön. Nincs olyan terminátor, amely meg tudná állítani a szörnyen okos tervet… legfeljebb egy kedélyes, duci és nagyon elszánt háztartásbeli.

Melissa McCarthy, aki a Koszorúslányoktól a Női szervek-en át A kém-ig számtalanszor bebizonyította már, milyen vicces tud lenni, végre visszatér kedvenc műfajához, és régi alkotótársaival együtt ismét egy őrült komédiát forgatott.


Dzsungeltúra (Jungle Cruise) - 3. trailer + plakát

A DZSUNGELTÚRA egy izgalmas kalandfilm, melyben Dwayne Johnson a folyami hajóskapitányt, Frank Wolffot alakítja, Emily Blunt pedig Dr. Lily Houghton szerepében látható.

A Disney filmje 2021 nyarán a mozikban!

Bár az alábbi videó címe szerint ez a második trailer, valójában ez már a harmadik előzetese a filmnek. Az előző kettőt itt és itt találod. Tervezett hazai bemutató: 2021. július 29. jungle_cruise_maxresdefault_3.png


Idő (Old) - trailer + magyar előzetes + plakát

M. Night Shyamalan új filmje hátborzongató, rejtélyes thriller egy családról, akik a trópusi vakációjuk során felfedeznek egy félreeső partszakaszt, ahol pár órányi pihenés alatt valahogy gyorsan öregedni kezdenek… és így az egész életük egyetlen napba sűrűsödik.

A film tekintélyes nemzetközi szereplőgárdát vonultat fel, köztük olyan sztárokkal, mint az Arany Glóbusz-díjas Gael García Bernal (Mozart a dzsungelben), Vicky Krieps (Fantomszál), Rufus Sewell (Az ember a fellegvárban), Ken Leung (Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő), Nikki Amuka-Bird (Jupiter felemelkedése), Abbey Lee (Lovecraft Country), Aaron Pierre (Krypton), Alex Wolff (Örökség), Embeth Davidtz (A tetovált lány), Eliza Scanlen (Kisasszonyok), Emun Elliott (Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő), Kathleen Chalfant (A viszony) és Thomasin McKenzie (Jojo Nyuszi).

A filmet M. Night Shyamalan rendezte a saját forgatókönyvéből, melyet Pierre Oscar Lévy és Frederik Peeters Sandcastle című képregénye alapján írt.

Tervezett hazai bemutató: 2021. július 29. old_maxresdefault_2.png


Tom és Jerry (Tom and Jerry) - a magyar hangok

Valószínűleg híresebbek, mint Bonnie és Clyde, Superman és Batman meg Jancsi és Juliska együtt véve: Tom és Jerry a mozivilág egyik leghíresebb párosa. Itt az ideje, hogy megtudjuk, mi újság van velük!
A kisegér egy elegáns New York-i szállodába költözik, élvezi a luxust, a tágas egérlyukat és a finom sajtokat, de a boldog napok véget érnek.
A hotelt ugyanis kibérlik A Világ Legszuperebb Esküvője számára. A dúsgazdag ifjú pár mindenből a legjobbat akarja, és egyáltalán nem akar egérvendéget hívni. A hotel ifjú és buzgó alkalmazottja (Chloë Grace Moretz) pompás ötlettel rukkol elő: szerez egy macskát. Egy nagyon ismerős macskát…
Úgy látszik, az ősi ellenségek nem tudnak megszabadulni egymástól: Tom és Jerry újból találkozik, és újból és újból és újból összeméri az erejét. És nem érdekli őket, hogy körülöttük romba dől a hotel, és az esküvő is kicsit másképp alakul, mint ahogy a fiatalok eredetileg tervezték.

A világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet idézett animációs sorozata most az élő és animációs elemeket keverve születik újjá: a látvány modern, de a szellem a régi: sok humor, sok ötlet és rengeteg üldözés!


Mortal Kombat - a magyar hangok

Van, aki abból él, hogy bírja, ha ütik. Cole Young (Lewis Tan) ilyen. Pénzért bunyózik, és többnyire veszít. Nem tudja, hogy mennyivel többre hivatott, és milyen sok múlik rajta. Pedig csak el kellene gondolkodnia különös, sárány alakú anyajegyén…
A Külső Világ császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földi Birodalom harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.
Cole nem nagyon érti, mi történik vele. Csak azt látja, hogy furcsábbnál furcsább vidékekre vetődik, egyre különösebb erejű, hatalmú és humorú harcosokkal találja szemben magát, és küzdenie kell. De most elképesztő tétje van a meccsnek… az egész világ.

Minden idők egyik legnépszerűbb játéka, valamint a belőle készült filmek és képregények igazi kultuszt teremtettek a látványos, vad kézitusák, a különleges képességű harcosok és különleges fegyvereik köré. James Wan producer már bebizonyította, hogy minden arannyá válik a kezében.
Ezúttal véres arany lesz az!
Get over here! – Gyere csak ide!


GHE: 2021. júniusi megjelenések

Íme a GHE 2021. júniusi DVD/BD kínálata.


Spirál - Fűrész hagyatéka (Spiral: From the Book of Saw) - magyar plakát

A film magyar előzetesét ide kattintva tekintheted meg. A Spirál - Fűrész hagyatéka hazai bemutatója 2021. június 3-án esedékes. spiral_pic03.png


The Tomorrow War - trailer + plakát + mozgó plakátok

Premier 2021. július 2-án az Amazon Prime Videón. tomorrow_war_pic01.png


West Side Story - magyar előzetes

Az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezésében és a Pulitzer- illetve Tony-díjas Tony Kushner írásában készült West Side Story a könyörtelen rivalizálás és ifjonti szerelem klasszikussá vált történetét meséli el, New York Cityben, 1957-ben.

Hazai bemutató: 2021. december 9. west_side_story_pic02.png


Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion) - feliratos előzetes

Premier 2021. május 27-én az HBO GO-n. friends_reunion_1000.png

update: Szinkron is készül a műsorhoz, mégpedig az eredeti magyar hangok közreműködésével. De még várni kell rá...


Utolsó éjszaka a Sohóban (Last Night in Soho) - magyar előzetes + plakát

Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Nyomd, Bébi, nyomd!) legújabb filmje 2021. október 21-től 2021. november 4-től lesz látható a hazai mozikban. last_night_in_soho_720.png

Ha a fenti videó nem működne, próbáld meg ezt:


Örökkévalók (Eternals) - teaser trailer + plakát

A Marvel Studios a Fekete Özvegy után még egy filmet bemutat idén, mégpedig november 4-én. Az Örökkévalók rendezője az idén két Oscar-díjjal jutalmazott Chloé Zhao (A nomádok földje). eternals_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása