látogató számláló

Free Guy - 3. magyar előzetes + plakát

A Twentieth Century Fox nagyszabású kaland-vígjátékában egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján… amíg még nem késő.

Hazai bemutató: 2021. augusztus 12. free_guy_pic02.png


Vaják - 2. évad (The Witcher) - szinkronizált teaser + plakát

Premier: 2021. december 17. witcher_s2_720.png


Encanto - teaser trailer + plakátok

A Disney 60. animációs mozifilmjében Kolumbiába látogatunk, ahol megismerhetjük a varázslatos Madrigal családot, akik egy varázslatos otthonban élnek... encanto_maxresdefault.png
Az Encanto rendezéséért Byron Howard (Volt, Aranyhaj és a nagy gubanc, Zootropolis) és Jared Bush (Zootropolis) felelt, a dalokért pedig Lin-Manuel Miranda.

Hazai bemutató: 2021. november 25.


Addams Family 2. (The Addams Family 2) - trailer + plakátok

Hazai bemutató: 2021. október 7. addams_family_2_maxresdefault_2.png


Fekete Özvegy (Black Widow) - magyar plakát

A film magyar hangjainak listáját itt találod. black_widow_1000_3.png


Dzsungeltúra (Jungle Cruise) - karakterplakátok

A film magyar előzetesei itt, itt és itt érhetők el, a legújabb magyar poszter pedig itt. Hazai bemutató: 2021. július 29. jungle_cruise_1000_2.png


Fekete Özvegy (Black Widow) - a magyar hangok

A Marvel Studios akciódús kém-thrillerében, a FEKETE ÖZVEGY-ben Natasha Romanoff kénytelen lesz szembenézni múltja sötét epizódjaival, amikor egy veszedelmes összeesküvés hozzá is elér. Nyomában egy életére törő, kérlelhetetlen erővel, Natasha számot kell vessen kémes múltjával és családi kötelékeivel, amiket már jóval azelőtt felbontott, hogy Bosszúálló lett.

A Marvel mozis univerzumának negyedik fázisát elindító FEKETE ÖZVEGY hamarosan a mozikban!


süti beállítások módosítása