látogató számláló

Ne nézz fel! (Don't Look Up) - szinkronizált + feliratos teaser

Lehozzák a csillagokat az égről.

A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet. Rendezte Adam McKay.

Premier: 2021. december 24. dont_look_up_maxresdefault.png


Szexoktatás - 3. évad (Sex Education) - 2. magyar előzetes

Holnaptól, azaz szeptember 17-től elérhető a Netflixen a Szexoktatás új évada. sex_education_s3_720_2.png


Kritika: Kate (2021)

Tokiói bosszú.

Mary Elizabeth Winstead a Cloverfield Lane 10 óta kilóra megvett azzal, hogy bebizonyította: ő igenis képes tökös, talpraesett nőt megformálni a vásznon. És bár a jelen kritikában tárgyalt film előzetese egy középszerű akciófilmet ígért, én mégis belevetettem magam Kate ügynök életébe.
A Netflix csak úgy ontja magából a saját gyártású filmeket, s ezek között akad jó és rossz is. Igaz, akciófilmes vonalon én még nem láttam igazán jó Netflix-produktumot, de legbelül bíztam benne, hogy a Kate lesz a tuti befutó.


West Side Story - trailer + plakát

Az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezésében és a Pulitzer- illetve Tony-díjas Tony Kushner írásában készült West Side Story a könyörtelen rivalizálás és ifjonti szerelem klasszikussá vált történetét meséli el, New York Cityben, 1957-ben.

Tervezett hazai bemutató: 2021. december 9. west_side_story_maxresdefault_2.png


Hawkeye - trailer + plakát

It's the most wonderful time of the year...

A Jeremy Renner és Hailee Steinfeld főszereplésével készült Sólyomszem-sorozat november 24-én debütál a Disney+ kínálatában. hawkeye_maxresdefault.png


Örökkévalók (Eternals) - 2. magyar előzetes + plakát

A Marvel Studios filmje, az ÖRÖKKÉVALÓK egy csapat földöntúli hőst követ nyomon, akik az emberiség hajnala óta védelmezik a Földet. Amikor rég elveszettnek hitt, rettentő lények térnek vissza rejtélyes körülmények között, az Örökkévalók összegyűlnek, hogy ismét az emberek segítségére siessenek.

Tervezett hazai bemutató: 2021. november 4. eternals_1000_4.png


süti beállítások módosítása