látogató számláló

Kritika: Az éjszaka fogai (Night Teeth)

Egy vámpírszállító viszontagságai.

A Netfilx a halloween miatt – vagy csak úgy random – de belenyúlt a vámpírtémába, és a kínálatába helyezte Az éjszaka fogait. Tette mindezt olyan lazán, hogy a végeredményre nem lehet egy rossz szavam sem, viszont jó sem akad. Tulajdonképpen laza húzás volt a Netfilxtől, mert biztosra ment, nem kockáztatott semmit, és ez a végeredményen is érződik. 

vampir.jpg


Kritika: Gyilkos Halloween (Halloween Kills)

Michael Myers továbbra is él és gyilkol.

A Gyilkos Halloween a 2018-as Halloween című filmnek a folytatása, illetve egy trilógia középső darabja, így önmagában nehéz értékelni, de nem lehetetlen. A rendező, David Gordon Green az egyik interjúban azt mondta, hogy a Gyilkos Halloween méltó a címéhez, mert durvább és véresebb. Lehet, hogy a rendező így látja, de az én véleményem a műről ennek a szöges ellentéte.

halloween-kills-2-e1634394744305.jpg


Utolsó éjszaka a Sohóban (Last Night In Soho) - a magyar hangok

Edgar Wright pszichothrillere egy fiatal lányról szól, akinek a divattervezés a szenvedélye. Rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel. Ám az 1960-as évek Londonja nem teljesen az, aminek tűnik: olyan, mintha az idő szétesne, és ennek megvannak a maga baljós következményei...


Örökkévalók (Eternals) - a magyar hangok

A Marvel Studios filmje, az ÖRÖKKÉVALÓK egy csapat földöntúli hőst követ nyomon, akik az emberiség hajnala óta védelmezik a Földet. Amikor rég elveszettnek hitt, rettentő lények térnek vissza rejtélyes körülmények között, az Örökkévalók összegyűlnek, hogy ismét az emberek segítségére siessenek.


süti beállítások módosítása