látogató számláló

Uncharted - 2. trailer

Nathan Drake-et mindenki ismeri. És mindenki találkozott már vele, aki keresett kincset Amazónia esőerdeiben, vetődött partra néptelen karibi szigeten, vagy bunyózott tibeti műkincsrablókkal. A világ legvagányabb kalandor kincsvadásza (Tom Holland) a 21. század Indiana Jonesja – akinek a jövője legalább olyan bizonytalan, mint a múltja.

De ez most megváltozik.

A világsikerű videójáték alapján készülő, több kontinensen forgatott kalandfilm a játékok előtt játszódik: az derül ki belőle, hogy miért lépett Nathan Drake a bűn útjára, hogyan lett kincsvadász, és miért olyan sikeres benne.

Ruben Fleischer rendező otthonosan mozog a vagány hősök világában: a Zombieland és a Venom után új vidéket jár be, és az ő valamint a két főszereplő, Tom Holland és Mark Wahlberg neve garantálja a nagy kalandot. Az alapanyag, a PlayStationös Uncharted játék minden idők egyik legtöbb példányban eladott videójáték-franchise-ja.

Tervezett hazai bemutató: 2022. február 10. uncharted_maxresdefault.png


Mátrix Feltámadások (The Matrix Resurrections) - a magyar hangok

Neo nem halt meg. A Mátrix működik, de megújult, erősebb és biztonságosabb, mint valaha. Az élet megy tovább.
Vannak hősök, akik képesek a feltámadásra. Vannak szörnyű erők, amelyek ellen mindig újra harcba kell szállni.
És van néhány nagy titok, amelynek segítségével a hősök vállalhatják a harcot, és szembeszállhatnak azzal, aki/ami az elpusztításukra tör.
Legfeljebb maguk sem értik, hogy történik mindez.

Lana Wachowski, az úttörő filmes elkészítette a műfajt megújító franchise régóta várt negyedik részét. Az új filmben visszatér a két főszereplő, Keanu Reeves és Carrie-Ann Moss, hogy újra eljátssza a legendává vált karaktereket: Neót és Trinityt.


Doctor Strange az őrület multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) - teaser trailer + plakát

Sam Raimi filmje hamarosan a mozikban. Tervezett hazai bemutató: 2022. május 5. doctor_strange_2_maxresdefault.png


King's Man - A kezdetek (The King's Man) - a magyar hangok

Mikor a történelem legszörnyűbb zsarnokai és bűnöző lángelméi összegyűlnek, hogy háborút kirobbantva emberek milliót tüntessék el a föld színéről, egyetlen férfi képes rá, hogy versenyt kell futva az idővel megállítsa őket. Fedezd fel, miként született a legelső független hírszerző ügynökség a KING’S MAN – A KEZDETEK-ben, 2021 decemberétől a mozikban!


süti beállítások módosítása