látogató számláló

Jurassic World: Világuralom (Jurassic World: Dominion) - tv spot + plakátok

A film magyar előzetese itt tekinthető meg, az előszó pedig itt. Hazai bemutató: 2022. június 9. jw3_1000_2.png


Kritika: Minden, mindenhol, mindenkor (Everything Everywhere All at Once)

Az őrület multiverzuma.

Dan Kwan és Daniel Scheinert talán a legjobbkor rukkolt elő egy olyan filmmel, melynek a középpontjában a párhuzamos univerzumok állnak, hiszen mind a Warner/DC, mind pedig a Marvel Studios most kezdi el nyitogatni a kapukat e témakör felé. Utóbbi stúdió már sokkal inkább benne van a multiverzum őrületében, hiszen alig egy hónap, és bemutatásra kerül a legújabb Doctor Strange mozi, ami tovább boncolgatja a párhuzamos valóságok teóriáját. És míg az előbb említett frinchise-ok csak a saját határaikon belül tudják elemezni a milliónyi univerzum sokszínűségét, Dan Kwan és Daniel Scheinert képesek ténylegesen bemutatni a multiverzumok többrétűségét, ambiciózusan, ötletesen és látványosan.


Stranger Things: 4. évad - szinkronizált + feliratos előzetes

Itt az idő. Találkozunk a másik oldalon.

Az évad első fele 2022. május 27-én debütál, a második pedig öt héttel később, július 1-én. stranger_things_s4_maxresdefault_3.png


Videó: Motkány búcsúzik, és vele együtt a Blue Sky Studios is

Nem én sírok, te sírsz!

Motkány az elmúlt 20(!) évben tulajdonképpen az 1987-ben alapított Blue Sky Studios kabalaállata volt. A 21st Century Fox leányvállalataként működő céget a Fox 2019-es, Disney általi felvásárlása negatívan érintette, ugyanis a Disney nem akart három animációs stúdiót is fenntartani, plusz jöttek a pandémia gazdasági következményei is, így a Blue Sky egy évvel ezelőtt, 2021. áprilisában megszűnt létezni.

Ám a Blue Sky utolsó napjaiban művészek egy kis csapata még összejött, hogy egy végső felvétellel búcsúztassák el a stúdiót és a méltán híres, a hőn áhított makk megszerzésért akár a testi épségét is kockáztató kordfogú mókust, Motkányt; mégpedig úgy, ahogy ők szeretnék.


Legendás állatok: Dumbledore titkai (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) - a magyar hangok

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore. 

A mágikus világ elképesztő népszerűségű könyv- és filmsorozata, a Harry Potter-történetek előzményeit bemutató filmben régről ismerős szereplők és új, mágikus figurák küzdenek a muglik ellen forduló gonosz ellen: J.K. Rowling ezúttal is feledhetetlenül mesés, varázslatos történetet és különleges karaktereket teremtett a szemkápráztatóan látványos filmhez.


Legendás állatok: Dumbledore titkai (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) - magyar karakterplakátok

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg, a magyar hangok listáját pedig itt találod. fantasticbeasts3_1000.png


Doctor Strange az őrület multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) - plakátok

A Doctor Strange az őrület multiverzumában magyarországi premierje 2022. május 5-én lesz, jegyet pedig holnaptól (április 12.) vásárolhatsz a filmre a hazai mozikban. A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg. doctor_strange_2_1000_3.png


süti beállítások módosítása